עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    שי
    16/08/2008

שלום. אני ילד הסובל מ-adhd , ואני מטופל כבר 7 שנים בריטלין. אני רוצה להפסיק לקחת תרופה זו, אבל אני לא מצליח להתגבר על בעיותיי. אשמח אם תעזרו לי להפסיק להשתמש בתרופה, ותמליצו/תעזרו לי בדרכים אחרות ומהירות לפתרון הבעיה, כי הבעיה אצלי עדיין לא הפסיקה. מחכה לתשובה בספיד, שי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• פיתרון בספיד.....

ד``ר עדי אדר
    16/08/2008

שלום לך –
    הטיפול היעיל ביותר להפרעות קשב וריכוז הוא הטיפול התרופתי!
    במקביל ניתן להעזר בטיפול פסיכולוגי.
    אין אפשרות לפרט במסגרת הפורום דרכים לטיפול זה. לבטח אין "דרכים מהירות לפיתרון הבעיה".

אין דרכים לפתור הפרעת קשב וריכוז- ניתן להקל עליה, ניתן להתבגר איתה ובד"כ הטיפול הנכון הוא שילוב של טיפול תרופתי וסיוע התנהגותי , פסיכולוגי וחינוכי.

לכן אולי קיבלת תשובה בספיד אך אין פיתרון בספיד.......

בברכה!
    דר' עדי אדר
    לצורך יעוץ אישי ניתן להתקשר לטל' 050-6800178
    ימים א-ה, בין השעות 2230-2000

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

ד``ר אריה בקלו
    17/08/2008

אינני יודע בן כמה אתה ,וגם לגיל יש חשיבות.
    אין התמכרות לריטלין ,כך שגם אין בעיה להפסיק השימוש בה. השאלה היא אם צריך להפסיק כעת ומה עוד ניתן לעשות לשיפור המצב. את זאת ניתן לעשות רק בהדרכה אישית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו