מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בתי בת 14 והיפרית ומיתנהגת לו יפהAS24/08/2008
ברגע שהבת רוצה למשל משהו והיא לו מוצאת אותו בכלל . היא רגילה להאשים אותי במילים. אימא את מחביאה את לו זוכרת איפה את סשמה את זה . את מגעילה איזה אימא נו נו ומתחילה לצעוק אני לא מסוגלת לשמוע אותה מיתפרצת היא צועקת ואני מנסה לעצר אותה ולהגיד לה .למה את צועקת אני שומעת אותך אני כאן . ואני מנסה אבל כולכך קשה לי מאוד מאוד לשמוע אותה. ומרגישה הרגשה חרה כזאת. שלו מסוגלת להיות בבית באותו רגע . זאת הרגשה מה לעשות איך למנוע ממנה היתנהגות כזאת ובזמן החופש רציתי לציין שהיא בלי ריטלין אס אר 20 מיליגרם בבת אטחת לוקחת . מה עושים . אני גם ככה יש לי קשיים מעל ומעבר בחיים היא לו מוכנה ללכת לשיחות .עולה לתיכון ומודאגת מאוד מאוד מלימודים . ילדה שחושת שלו מקבלת שלו אוהבים אותה ןיודעת שאין לה חברות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 14 והיפרית
ד``ר אריה בקלו26/08/2008שלום רב
ממה שהצלחתי להבין הרי שלבת שלך יש הפרעת קשב וריכוז מהסוג המורכב, כלומר גם בעיות ריכוז וגם היפראקטיביות ואימפולסיביות. במקביל יש לה גם בעיות ריגשיות.
יש להבין שהפרעת הקשב והריכוז עצמה יוצרת בילדים אלו תחושות של תסכול, חרדה וחוסר ביטחון. אם נוסיף לכך את גיל ההתבגרות שלה , אז מקבלים מה שנקרה "מצב נפיץ" שזה בערך מה שאת מתארת.
לא הצלחתי להבין אם בתך מקבלת כעת טיפול או לא. בכל מקרה הייתי ממליץ שתקבל ואף הייתי מתיעץ עם מומחה לנושא לגבי סוג הטיפול והמינון המתאים. טיפול נכון יכול לפתור חלק מהבעיות שצייינת ולהקל על אחרות. בנוסף הייתי מאוד ממליץ שאתם ההורים תפנו לקבלת הדרכה כיצד מתנהגים עם ילדים כאלו. הטוב ביותר זה באמצעות COACHING ADHD -אימון אישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מהו המינון המקסימלי לקונצרטה
הפסקת אטנט במכה אחת והאם יהיו תסמיני גמילה
ילד בן 10 לא יודע לקרוא ולכתוב
חילוק אטנט לרבעים כדי שההשפעה תחזיק למשך היום
התקף אסטמה לאחר שימוש בריטלין
שימוש ברטלין 10 מ"ג ומסוכן להפסיק
הפרעת קשב אצל מבוגר ומה הקשר לקליטה איטית
לקיחת קונצרטה ותופעות לוואי של חולשה
כתב ראי בגיל מבוגר ועל מה זה מעיד
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?