בתי בת 14 והיפרית ומיתנהגת לו יפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתי בת 14 והיפרית ומיתנהגת לו יפה
    AS
    24/08/2008

ברגע שהבת רוצה למשל משהו והיא לו מוצאת אותו בכלל . היא רגילה להאשים אותי במילים. אימא את מחביאה את לו זוכרת איפה את סשמה את זה . את מגעילה איזה אימא נו נו ומתחילה לצעוק אני לא מסוגלת לשמוע אותה מיתפרצת היא צועקת ואני מנסה לעצר אותה ולהגיד לה .למה את צועקת אני שומעת אותך אני כאן . ואני מנסה אבל כולכך קשה לי מאוד מאוד לשמוע אותה. ומרגישה הרגשה חרה כזאת. שלו מסוגלת להיות בבית באותו רגע . זאת הרגשה מה לעשות איך למנוע ממנה היתנהגות כזאת ובזמן החופש רציתי לציין שהיא בלי ריטלין אס אר 20 מיליגרם בבת אטחת לוקחת . מה עושים . אני גם ככה יש לי קשיים מעל ומעבר בחיים היא לו מוכנה ללכת לשיחות .עולה לתיכון ומודאגת מאוד מאוד מלימודים . ילדה שחושת שלו מקבלת שלו אוהבים אותה ןיודעת שאין לה חברות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בת 14 והיפרית

ד``ר אריה בקלו
    26/08/2008

שלום רב
    ממה שהצלחתי להבין הרי שלבת שלך יש הפרעת קשב וריכוז מהסוג המורכב, כלומר גם בעיות ריכוז וגם היפראקטיביות ואימפולסיביות. במקביל יש לה גם בעיות ריגשיות.
    יש להבין שהפרעת הקשב והריכוז עצמה יוצרת בילדים אלו תחושות של תסכול, חרדה וחוסר ביטחון. אם נוסיף לכך את גיל ההתבגרות שלה , אז מקבלים מה שנקרה "מצב נפיץ" שזה בערך מה שאת מתארת.
    לא הצלחתי להבין אם בתך מקבלת כעת טיפול או לא. בכל מקרה הייתי ממליץ שתקבל ואף הייתי מתיעץ עם מומחה לנושא לגבי סוג הטיפול והמינון המתאים. טיפול נכון יכול לפתור חלק מהבעיות שצייינת ולהקל על אחרות. בנוסף הייתי מאוד ממליץ שאתם ההורים תפנו לקבלת הדרכה כיצד מתנהגים עם ילדים כאלו. הטוב ביותר זה באמצעות COACHING ADHD -אימון אישי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו