אני מתייאשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מתייאשת
    אור
    29/08/2008

הי אני בת 32 ומאובחנת כ ADHD ומטופל ת ברטלין וקונצרטה - האבחון נעשה לפני מס שנים ומאז חל שיפור משמעותי בהמון תחומים בחיי (עבודה, שינה שלא הית ה סדירה ורגועה ויחסים ועוד..) אך קודם אספר על המינונים 72 מג קונצרטה בבוקר עד לשעות אחהצ ואז 20 SR זה היה השילוב הנהדר עבורי אחרי בדיקות שונות של סוגים ומנינונים יומי פעיל מאוד מהשעות המוקדמות ועד הקטנות של הלילה, אך בחודשים האחרונים בשעות הצוהריים אחרי צוהריים אני מתחילה לחוות את כל אותן "בעיות " של ה ADHD וההשפעה של ה 20SR מורגשת מאוד מאוד חלש, ולומר את האמת זה לגמרי מוציא אותי מאזון ושקט ומי שהיפר יבין... דר מה עליי לעשות ? אני מתחילה שוב לחוות את כל התופעות הנפשיות הנלוות לכך וזה קשה ורע לי מאוד...... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מתייאשת

הוספת תגובה

• אל יאוש!

ד``ר עדי אדר
    29/08/2008

שלום לך!

ראשית אני מבין שאת אובחנת לפני מספר שנים – האם היית מאז בביקורת? חשוב מאוד להקפיד על ביקורת של הרופא המטפל !
    אמנם לא הבהרת מה הבעיות שמפריעות לך כיום אך איני משוכנע שהקשיים שלך הן קשורות אך ורק ל- ADHD ויתכן ויש גורמים נוספים הדורשים התייחסות רפואית וטיפולית.
    שנית – את מטופל במינונים גבוהים ביותר של ריטלין. לא ציינת את משקלך אך אין ספק כי טיפול במינונים אלו מחייבת מעקב רפואי! יתכן ואת בעודף מינון ויתכן ואת זקוקה לטיפול נוסף. אולי התסמינים שאת חשה בהם כיום קשורים לתחלואה נלווית (כגון דיכאון, חרדה וכו').

עלייך לדעת שאין אפשרות במסגרת הפורום להציע טיפולים תרופתיים ספציפים ובמיוחד לא במצב שאת מציינת – אנו יכולים להתייחס לתופעות לוואי, להמלצות כלליות אך בשום אופן לא להחליף טיפול של הרופא המטפל ולכן אני ממליץ לך לחזור אליו/ה ולבחון מחדש את מצבך ולשקול דרכי טיפול רצויות.

בברכה!
    דר' עדי אדר
    דוא"ל – [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו