הפרעות קשב אצל מבוגרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות קשב אצל מבוגרים
    אמיר
    31/08/2008

שלום רב מזה מספר שנים אני חושד שיש לי הפרעת קשב, מכיוון שדעתי מוסחת מאוד בקלות מהסביבה, קשה להתרכז לזמן ארוך (מעבר לחצי שעה רצוף), אני מקבל הערות בעבודה על כך שאני לא יורד מספיק לפרטים, אני מתקשה לזכור שמות ונתונים שאני יודע ומכיר אותם היטב, שוכח הרבה דברים כשאני מבצע מספר פעולות ברצף, ואני חש שאני מסוגל הרבה יותר ופשוט תקוע. אני בן 32, באמצע התואר השני שלי (עם ציונים לא רעים), וסה"כ מצליח לא רע בחיים, אבל מרגיש שמסוגל ליותר. הרבה פעמים אני נכנס לדכאונות (קלים אומנם) בגלל טעויות וחוסר שביעות רצון מהביצועים של עצמי, ומצב הרוח שלי בתקופות מסוימות מאוד טוב (ואז גם יש יותר הצלחות), ולפעמים מאוד רע בגלל תחושת כישלון. אני תוהה האם המצב שלי הוא אכן כתוצאה מהפרעת קשב, או שמא אני סובל ממשהו אחר. אני כל הזמן מרגיש, שאם רק היה לי תחת לשבת קצת יותר ולהתרכז יותר במה שאני עושה הייתי מגיע להישגים יותר טובים. האם זה נשמע מוכר למישהו? אשמח לשמוע עצה טובה אמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות קשב אצל מבוגרים

הוספת תגובה

• מוכר מאוד

ד``ר אריה בקלו
    01/09/2008

אמיר שלום,
    מה שאתה מתאר בהחלט מוכר . בעיות ריכוז, טעויות לא הכרחיות,חוסר הצלחה, תסכול ועוד, הם תסמינים המעלים חשד להפרעת קשב וריכוז. קרוב לוודאי שהבעיות קיימות מאז הילדות אבל כםי שציינת , הצלחת למרות הכל וזאת אודות ליכולת ההסתגלות וכנראה גם למנת משכל גבוהה.
    בערך 2/3 מהילדים הסובלים מההפרעה יהיו כאלו גם כבוגרים. לאחרונה פורסם מחקר מעניין שמצא ש 35% מהבוגרים בעבודה עצמאית הם עם הפרעת קשב וריכוז !
    מכאן אתה למד שאינך בודד במערכה אך יחד עם זאת צרת רבים היא נחמת טיפשים, ולכן אני ממליץ לך לפנות לאיבחון כי לא רק שניתן לאבחן מבוגרים , ניתן גם לטפל בבעיה וזה בהחלט יכול לשנות את חייך.
    בברכה
    ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אמיר
    01/09/2008

אני מודה לך על התשובה ואני בהחלט מתכוון לפנות לאבחון אשמח אם תוכל להמליץ לי על מכוני אבחון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכונים

ד``ר אריה בקלו
    16/09/2008

חפש מכון או רופא מהתחום אשר מאבחן ומטפל לא רק בילדים ונוער אלא גם במבוגרים!
    כמובן שזה תלוי גם באזור המגורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו