בעיות קשב וריכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות קשב וריכוז
    שרון
    29/06/2007

שלום, אני סטודנטית לביולוגיה . מאז שאני זוכרת את עצמי אני מתקשה מאוד להשאר מרוכזת בכל הרצאה שהיא במשך יותר מ-30 דקות. אני מתחילה "לחלום" ומתקשה לחזור למציאות דבר שמקשה עלי מאוד לשמור על ציונים גבוהים. אני חוששת שמדובר על בעית קשב וריכוז. האם ,לדעתך, אכן מדובר בבעיה זו ואם כן מה אתה ממליץ לי לעשות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות קשב וריכוז

הוספת תגובה

• לשרון

אייל אליאש
    01/07/2007

מה קורה כשאת מנסה ללמוד למבחנים ? האם את מצליחה להתרכז לאורך זמן סביר ? האם דפוסים דומים של קושי היו לך במהלך התיכון ?
    אם את מרגישה שקשיים אלה פוגעים בהשגייך כדאי לפנות למרפאת קשב המתמחה במבוגרים כדי להעריך אם מדובר בהפרעת קשב. מרפאה כזו יש בהדסה אופטימל הן בתל אביב והן בירושליים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלות הבדיקה

שרון
    03/07/2007

מהי העלות הממוצעת לבדיקת בעיות קשב וריכוז? שמעתי על מחירים מופקעים של מאות רבות ואף אלפי שקלים. אם זה אכן כך האם ישנה אלטרנטיבה זולה יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת קשב במבוגרים

אייל אליאש
    04/07/2007

בהדסה אופטימל ניתן לקבוע פגישת יעוץ עם רופא המתמחה באבחון וטיפול בהפרעת קשב אצל מבוגרים. לברור עלות הפגישה ניתן להתקשר ל 1800399388
    להדסה אופטימל סניפים בירושליים ובתל אביב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלות הבדיקה

שרון
    03/07/2007

מהי העלות הממוצעת לבדיקת בעיות קשב וריכוז? שמעתי על מחירים מופקעים של מאות רבות ואף אלפי שקלים. אם זה אכן כך האם ישנה אלטרנטיבה זולה יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו