עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    רוני
    15/09/2008

הבן שלי בן 8 אובחן כהיפר אקטיבי עם הפרעות קשב וריכוז אחרי הרבה היסוסים מבחינתי הוא קיבל קונצרטה שאליה הגיב כמו לlsd מיד דרך נוירולוגית הפסקנו את התרופה והיא אמרה שיש אחוז מאוד נמוך של ילדים שמגיבים כך עשינו חמישה ימי הפסקה שבהם נתבקשנו לא להביאו לביהס ואז קיבל רטלין מושהה גם אליו לדעתי הוא לא מגיב או מגיב רע הילד מסרב ללמוד ומהשבועים בית ספר בהמלצת המסגרת הוא היה איתי 11 יום בבית המורה מתקשרת אלי כל יום ושואלת מה היא תעשה איתו ................אני בלחץ היום הוא איבד את האמון במערכת וחוטף ריקושטים שלילים ללא הפסקה הוא מבודד חברתית ואנו עובדי עצות עכשיו המליצו על טיפול פסיכולוגי אבל זה יקח זמן עד שישפיע ומה בנתיים האם ניתן במצבו לקבל חונך צמוד כל יום בבית ספר הוא גהינום עבורו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

• תשובה דחופה.....

ד``ר עדי אדר
    15/09/2008

שלום לך!
    אני לא מבין איך הילד הגיב! היה רצוי שתצייני בצורה ברורה מה היו התגובות שלו. לא ציינת מה המינון שהוא קיבל ומה משקלו. למשך כמה ימים טופל ולמה הטיפול הופסק מיידית?
    לעתים לוקח שבועיים-שלושה עד שמתקבלת תגובה רצויה ואסור למהר להחליט כי התרופה לא מתאימה. יתכן והתגובה לא נראית לכם אבל גם תפקודו ללא טיפול כנראה בכי רע.
    לכן הייתי ממליץ להתאזר בסבלנות ולבחון מחדש את מתן התרופה או תרופה חליפית כגון ריטלין LA .

בברכה!
    דר' עדי אדר

דוא"ל – [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו