תוכנה לטיפול בהפרעות קשב וריכוז- ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוכנה לטיפול בהפרעות קשב וריכוז- ?
    אבירם
    21/10/2008

היי , אני שמעתי על התוכנה לטיפול בהפרעות קשב וריכוז שנקראת " sharper-brain ", שקיימת בארץ כבר מספר שנים ןמשווקת ע"י חברה מסחרית אני מתלבט מאוד האם לקנות אותה , מצד אחד יכול מאוד להיות שתירגול שוטף בתוכנה יפחית בעית הקשב והריכוז , ומצד שני יש את המחיר הגבוה - כ- 1400 ש"ח ואף אולי תופעות לוואי שליליות עקב שימוש שוטף בתוכנה , 1) מישהו התנסה בתוכנה הזאת ? ( אם כן ,אשמח לקבל התרשמות וניסיון בעבודה איתה ) 2) מישהו שמע מידע אמין עלהשפעות אפקטיביות של שמוש בתוכנה הזאת ? 3) מה דעתכם , כדאי לנסות ? אשמח לקבל תשובה גם מהצוות וגם מאנשי הקהילה חג שמח אבירם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוכנה - ביופידבק?

חגית
    22/10/2008

גם אני שאלתי בעניין התוכנה אך לא הצלחתי לדעת בבירור אם מדובר רק בעניין כלכלי לכל העוסקים בדבר או במלאכת קודש לילדים שלנו . בכל מצב בשעת משבר אני מוכנה להקריב הכל בשביל לטפל בבעיה ללא טיפול תרופתי . אני נורא מבולבלת ולא יודעת מה לעשות . צר לי על עולם כלכלי . וחבל שאנחנו משלמים מחיר כבד . האם אפשר לקבל תשובה נייטרלית? לחלוטין אם תמצא כזאת תכתוב לי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכנת ביופידבק

ד``ר אריה בקלו
    22/10/2008

כפי שכבר ציינתי בעבר ,אין לי אומנם ניסיון אישי עם התוכנה אך במקביל אני יודע שאין הוכחות של ממש על יעילותה. אני בטוח שישנם מקרים בהם היא מסייעת במידה מסוייימת כחלק מתפריט טיפול מלא ואישי. חבל שקיימת התנגדות עקרונית ולא הגיונית לטיפול התרופתי. תמיד תזכרו שבהפרעת קשב וריכוז יש דברים שרק התרופה יודעת לתקן ולא שום תחליף אחר!!
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו