מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוכנה לטיפול בהפרעות קשב וריכוז- ?אבירם21/10/2008
היי , אני שמעתי על התוכנה לטיפול בהפרעות קשב וריכוז שנקראת " sharper-brain ", שקיימת בארץ כבר מספר שנים ןמשווקת ע"י חברה מסחרית אני מתלבט מאוד האם לקנות אותה , מצד אחד יכול מאוד להיות שתירגול שוטף בתוכנה יפחית בעית הקשב והריכוז , ומצד שני יש את המחיר הגבוה - כ- 1400 ש"ח ואף אולי תופעות לוואי שליליות עקב שימוש שוטף בתוכנה , 1) מישהו התנסה בתוכנה הזאת ? ( אם כן ,אשמח לקבל התרשמות וניסיון בעבודה איתה ) 2) מישהו שמע מידע אמין עלהשפעות אפקטיביות של שמוש בתוכנה הזאת ? 3) מה דעתכם , כדאי לנסות ? אשמח לקבל תשובה גם מהצוות וגם מאנשי הקהילה חג שמח אבירם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוכנה - ביופידבק?
חגית22/10/2008גם אני שאלתי בעניין התוכנה אך לא הצלחתי לדעת בבירור אם מדובר רק בעניין כלכלי לכל העוסקים בדבר או במלאכת קודש לילדים שלנו . בכל מצב בשעת משבר אני מוכנה להקריב הכל בשביל לטפל בבעיה ללא טיפול תרופתי . אני נורא מבולבלת ולא יודעת מה לעשות . צר לי על עולם כלכלי . וחבל שאנחנו משלמים מחיר כבד . האם אפשר לקבל תשובה נייטרלית? לחלוטין אם תמצא כזאת תכתוב לי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכנת ביופידבק
ד``ר אריה בקלו22/10/2008כפי שכבר ציינתי בעבר ,אין לי אומנם ניסיון אישי עם התוכנה אך במקביל אני יודע שאין הוכחות של ממש על יעילותה. אני בטוח שישנם מקרים בהם היא מסייעת במידה מסוייימת כחלק מתפריט טיפול מלא ואישי. חבל שקיימת התנגדות עקרונית ולא הגיונית לטיפול התרופתי. תמיד תזכרו שבהפרעת קשב וריכוז יש דברים שרק התרופה יודעת לתקן ולא שום תחליף אחר!!
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מהו המינון המקסימלי לקונצרטה
הפסקת אטנט במכה אחת והאם יהיו תסמיני גמילה
ילד בן 10 לא יודע לקרוא ולכתוב
חילוק אטנט לרבעים כדי שההשפעה תחזיק למשך היום
התקף אסטמה לאחר שימוש בריטלין
שימוש ברטלין 10 מ"ג ומסוכן להפסיק
הפרעת קשב אצל מבוגר ומה הקשר לקליטה איטית
לקיחת קונצרטה ותופעות לוואי של חולשה
כתב ראי בגיל מבוגר ועל מה זה מעיד
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?