כאבי ראש לאחר שפגה השפעת הקונצרטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש לאחר שפגה השפעת הקונצרטה
    מתמחה
    09/12/2008

שלום לכולם אני עובד במשרד כ-11 שעות ביום, אני בן 27 ושוקל 85 ק"ג אני לוקח כשבועיים וחצי קונצרטה 27 מ"ג יש לציין שהתרופה בהחלט שינתה לי את הביצועים בעבודה במשרד ואני לשם שינוי מרוכז. ייתכן שאני צריך להגדיל קצת את המינון כי עדין יש לי רגעים של מוסחות דעת (גם "איבוד" ריכוז בדברי המרצה בקורס שאני לוקח) אבל אין להשוות אותם לקשיי ריכוז שהיו לפני. בנוסף אני סובל מכאבי ראש חזקים(מעין לחצים בראש כמו התקפי מיגרנה כאלה לסירוגין) כעבור 11 שעות פעילות התרופה. מעבר לזה אין לי שום תופעת לוואי אחרת ואין פגיעה בתיאבון. 1. מה הסיבה לכאבי הראש החזקים האלה ? והאם זה עובר עם הזמן ? 2. האם בכל זאת כדאי להגדיל מינון למרות העובדה שהכדור עוזר משמעותית אך עדיין "טעון שיפור קל" ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתמחה

ד``ר אריה בקלו
    10/12/2008

שלום,
    האם כאבי הראש החלו רק עם תחילת הטיפול בקונצרטה או שהיו גם קודם?
    הריטלין לסוגיו גורמים בחלק מהמקרים לכאבי ראש (חשוב לאכול בבוקר לפני נטילתו) .זאת תופעת לוואי מוכרת שברוב המקרים חולפת תוך כשבועיים. העובדה שכאבי הראש שלך הם בסוף היום מעלה את השאלה האם זה קשור רק לטיפול?
    בכל מקרה ,המינון שאתה נוטל הוא נמוך מאוד ביחס למשקלך.
    אני ממליץ לך להתיעץ עם הרופא שאיבחן אותך והמליץ על הטיפול.
    בברכה
    ד"ר בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו