איך ליתמודד עם בעיה של ילד היפר אקט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך ליתמודד עם בעיה של ילד היפר אקט
    רינת מחיפה
    10/12/2008

יש לי ילד בן 5וחצי תאום לתאומה ואחות קטנה בשנה וחצי, ותמיד היו לו בעיות יתפתחותיות ונירולוג הפחן אותו בעיות רב תחומי, שפתי תקשורת וקשב וריכוז. כיום בני נמצא בגן שפתי ששם הוא מקבל ריפואי בעיסוק, קלינאית תקשורת ופסיכולוגית., מה שרציתי לשאול איך ניתן ליתמודד עם בעיות בבית, בני מתעורר בבוקר ומתחילת הבוקר ועד הערב שהוא הולך לשון הוא לא מפסיק להציק להעיף דברים לצחוק בלי שום סיבה לעשות כול מיני תנועות מוזרות עם הגוף (דברים שאחותו לא עושה ביכלל) וזה גורם לכעסים רבים לתסכול שלי שאני לא יודעת איך ליתמודד איתו ואיך להרגיע אותו.. השמח עם תתין לי עצה מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דרכי התמודדות.....

ד``ר עדי אדר
    10/12/2008

שלום לך!

אני ממליץ להתחיל בטיפולים שהומלצו ואשר במסגרתם אני מניח שתקבלו עצות מועילות איך לנהוג כלפי הילד. סך הכל מדובר בטיפול מקיף אשר שסביר להניח כי אכן יועיל לו.

מכיון שלא בדקתו אותו ואיני יודע את אבחנותיו אני ממליץ להפנות את השאלה גם לנוירולוג המטפל כלומר האם הוא ממליץ בנוסף לטיפולים שהוזכרו גם אמצעים נוספים כגון טיפול תרופתי.

כמובן שיש לשוחח בנושא דרכי טיפול עם הפסיכולוגית. בדיוק בשביל זה הומלץ הטיפול!

בברכה!
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו