מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות קשב וריכוז..17/12/2008
שלום רציתי לדעת בקשר להפרעות אלה. אני בת 17 וחצי ובעבר היתי יותר אנרגטית ופלעתנית וגם היכולות הלימודיות שלי לא היו בשיאן בוא נגיד.. אבל פעם לא המליצו לי על איבחון או משהו כזה אז זה די הוריד אותי מהעניין והיום בכיתה יב אני מרגישה שדי יש לי הפרעות קשב וריכוז אני לא מסוגלת להתרכז להרבה זמן וגם אם זה נראה שאני מקשיבה אני לא באמת מרוכזת בדברים שנאמרים אני פתאום יכולה לשקוע בעין של המדבר... אני מאבדת סבלנות מהר...ומעדיפה לוותר על דברים שדורשים ריכוז כדוגמת הלימודים... ולעיתיים אני מאבדתדברים , שוכחת דברים,שמות..אני מאמינה שזה לא מסניליות בגיל כזה.... וכן אני הרבה במצב של חוסר שקט פנימי.. רציתי לדעת אם כדאי לי לגשת לאיבחון? מכייוון ששמעתי שאיבחונים אלה יקרים ויש לנו קשיים כספיים במשפחה... תודה על ההקשבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות קשב וריכוז
ד``ר עדי אדר17/12/2008שלום לך!
רצוי בהחלט תעשי אבחון מכיוון שאת אמורה לעובר בחינות בגרות בעוד מספר חודשים.
אבחון יכול להתבצע גם במסגרת ציבורית בעלות מינימלית.
גם במסגרות פרטיות אבחון זה לא יקר במיוחד מכיוון שברובו ממומן על ידי ביטוח משלים (במידה ויש).
התיאור של הקשיים שלך בהחלט מצדיק אבחון ורצוי מוקדם ככל האפשר.
ואם לא.... אז תבחני אפשרות זו מחדש לאחר שחרורך מהצבא.....
בברכה!
דר' עדי אדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מהו המינון המקסימלי לקונצרטה
הפסקת אטנט במכה אחת והאם יהיו תסמיני גמילה
ילד בן 10 לא יודע לקרוא ולכתוב
חילוק אטנט לרבעים כדי שההשפעה תחזיק למשך היום
התקף אסטמה לאחר שימוש בריטלין
שימוש ברטלין 10 מ"ג ומסוכן להפסיק
הפרעת קשב אצל מבוגר ומה הקשר לקליטה איטית
לקיחת קונצרטה ותופעות לוואי של חולשה
כתב ראי בגיל מבוגר ועל מה זה מעיד
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?