הפרעות קשב וריכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות קשב וריכוז
    ..
    17/12/2008

שלום רציתי לדעת בקשר להפרעות אלה. אני בת 17 וחצי ובעבר היתי יותר אנרגטית ופלעתנית וגם היכולות הלימודיות שלי לא היו בשיאן בוא נגיד.. אבל פעם לא המליצו לי על איבחון או משהו כזה אז זה די הוריד אותי מהעניין והיום בכיתה יב אני מרגישה שדי יש לי הפרעות קשב וריכוז אני לא מסוגלת להתרכז להרבה זמן וגם אם זה נראה שאני מקשיבה אני לא באמת מרוכזת בדברים שנאמרים אני פתאום יכולה לשקוע בעין של המדבר... אני מאבדת סבלנות מהר...ומעדיפה לוותר על דברים שדורשים ריכוז כדוגמת הלימודים... ולעיתיים אני מאבדתדברים , שוכחת דברים,שמות..אני מאמינה שזה לא מסניליות בגיל כזה.... וכן אני הרבה במצב של חוסר שקט פנימי.. רציתי לדעת אם כדאי לי לגשת לאיבחון? מכייוון ששמעתי שאיבחונים אלה יקרים ויש לנו קשיים כספיים במשפחה... תודה על ההקשבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות קשב וריכוז

הוספת תגובה

• הפרעות קשב וריכוז

ד``ר עדי אדר
    17/12/2008

שלום לך!
    רצוי בהחלט תעשי אבחון מכיוון שאת אמורה לעובר בחינות בגרות בעוד מספר חודשים.
    אבחון יכול להתבצע גם במסגרת ציבורית בעלות מינימלית.
    גם במסגרות פרטיות אבחון זה לא יקר במיוחד מכיוון שברובו ממומן על ידי ביטוח משלים (במידה ויש).
    התיאור של הקשיים שלך בהחלט מצדיק אבחון ורצוי מוקדם ככל האפשר.
    ואם לא.... אז תבחני אפשרות זו מחדש לאחר שחרורך מהצבא.....

בברכה!
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו