כדורים ולחץ בראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורים ולחץ בראש
    שרון
    30/12/2008

שלום לאחרונה התגלה שאני סובלת מהפרעת קשב וריכוז. אני בת 30 והתחלתי טיפול תרופתי. נטלתי ריטלין 10 מ"ג במשך שבוע ואמנם הייתי מרוכזת אך אפטית וסבלתי מכאבי ראש קלים ולחץ לא מוסבר באיזור הגולגולת מהאמצע לאחור כמו תחושת גירוד.. היום התחלתי לקחת קונסרטה 18 ולא חוויתי כאבי ראש אבל בדומה לריטלין בשעות הלילה ולעיתים גם ביום (מניסיון הריטלין) יש לי לחץ מוזר בראש מאחורה (תחושה שהמוח "שורף") אני מבחינה בשיפור ברמת הריכוז שלי אבל הלחץ/שריפה במוח מאוד מפריע לי. ראוי לציין שאני בחורה בריאה מלבד אנמיה, חזקה ולא היפוכונדרית כלל. אני לא בטוחה ששמעת טענה כזו מאנשים שהתחילו טיפול בכדורים ואשמח לדעת אם זה הגיוני ואם עליי להמשיך בטיפול. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורים ולחץ בראש

הוספת תגובה

• תופעות לוואי של ריטלין

ד``ר עדי אדר
    31/12/2008

שלום לך!

על מנת להעריך השפעה תרופתית יש להמתין כשבועיים שלושה עד שקיימת התייצבות מסוימת מבחינת תגובת המוח לטיפול התרופתי ואז ניתן להעריך את מידת יעילות התרופה ובוודאי לא אחרי יום אחד.
    לעתים יכולות להיות תופעות של כאבי ראש ולמעשה זוהי תופעת לוואי שכיחה. לא ברור לי מה ציינת לגבי ריטלין בלילה ואני מקווה שאת לא נוטלת ריטלין בשעות הלילה!

למרות שאיני מתכוון לתת יעוץ לגבי המינון הייתי אומר בזהירות כי המינון שאת נוטלת כיום נמוך ולכן יתכן וההשפעה של התרופה לא מיטבית.

בברכה!
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו