שאלה דחופה לד"ר עדי אדר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה לד"ר עדי אדר
    מרינה
    04/02/2009

שלום ד"ר אדר. לפני כחודשיים הייתי אצלך בביקור + איבחון עם הבן שלי - בן 8.5. המלצת על ריטלין LA. עם תחילת הטיפול בריטלין חל שיפור מיידי ומשמעותי מאוד בתפקוד של הילד בבית ספר וגם בהתנהגותו. יחד אם זאת, לאחר כשבועיים מתחילת הטיפול התחיל הילד להתלונן מידי פעם על כאבי ראש. נכון להיום הוא מתלונן על כאבי ראש חזקים כמעט כל יום, גם בשעות אחר הצהריים וערב. + חוסר תאבון + אפאטיות וחולשה. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה לד"ר עדי אדר

הוספת תגובה

• ריטלין וכאבי ראש

ד``ר עדי אדר
    04/02/2009

שלום לך!

במקרה כזה בשלב הראשון כמובן יש לטפל בתרופה לשיכוך כאבי ראש.
    מומלץ לוודא כי הילד יאכל לקראת שעות אחה"צ.

כמובן שיש להתרשם אם כאב הראש מופיע רק בימים בהם הוא נוטל את התרופה או גם בימים אחרים ואז יתכן והסיבה לכאבי הראש היא שונה.

קיימת אפשרות להפחית רבע ממינון התרופה על ידי פתיחת הקפסולה.
    במידה וכאבי הראש מתמידים מומלץ להתקשר אלי או לשלוח לי מייל אישי -

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע יש שאומרים שניתן לחלק את ה-LA

avi
    05/02/2009

ולעומת הנוירולוגית שלנו טוענת שמנגנון התרופה לא מאפשר זאת (לא ניתן לדעת איזה חלק הוצא)גם לנו ה-LA במינון גבוה מידי ואני לא נותנת כי אי אפשר לחלק אני לא מבינה מדוע אין תמימות דעים בנושא הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו