מבחן בגיל לא צעיר...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבחן בגיל לא צעיר...
    מיכאלה
    09/02/2009

לרופא היקר שלום !! אני בת 52. יש לציין שהייתי תלמידה מצויינת ואעפ"כ יש בעיות בתיפקוד בעבודה (בלבול,שכחנות חוסר מיקוד וכו..) במבחן שעשיתי הועלתה סברה שאולי יש add לא מאובחן. לפיכך יש לי כמה שאלות :1. יש טעם בגילי ?? 2 אייך היתי טובה בלימודים אוניברסיטיים ? 3. אייך מבדילים בין זה ובין קשיים רגשיים ?? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבחן בגיל לא צעיר...

הוספת תגובה

• הגיל לא קובע

ד``ר אריה בקלו
    10/02/2009

אכן, הגיל לא קובע. מה שקובע הוא עד כמה הבעיה מפריעה לך בתפקודי היומיום.
    הצלחת בלימודים כי קרוב לוודאי שיש לך מנת משכל מעל הממוצע ולמדת להתגבר, כמו בוגרים רבים,על הקשיים.כמובן שלו היית מאובחנת ומטופלת היית עוברת את שנות הלימוד בקלות רבה יותר.
    במסגרת אבחון קליני מלא ,על המאבחן לאתר גם בעיות רגשיות אם קיימות .יש לזכור כי ללמעלה ממחצית הסובלים מהפרעת קשב וריכוז יש גם תחלואה נילווית ,חלקם בתחום הרגשי.
    בסיכום ,אם את שלמה עם תפקודך בחיים ,עבודה,משפחה, חברים וכו' ,ואינך מתוסכלת מהמצבים שתארת,אינך חייבת לעשות דבר, אחרת ,אני ממליץ לך לעבור אבחון.
    בברכה
    דר' אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו