תופעות מוזרות לשימוש בקונצרטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות מוזרות לשימוש בקונצרטה
    יעל
    10/02/2009

בני בן ה-5 שוקל 16 קילו ואובחן ע"י נוירורוג כהיפראקטיבי וסובל מבעיות קשב וריכוז. הוחלט לתת לו קונצרטה 18.בשעה טובה לאחר חודשיים הוא הצליח לבלוע את התרופה. אתמול נתנו לו בפעם הראשונה ולצערי התוצאות לא היו כפי שציפינו.בעיית הקשב וההיפארקטיביות היתה יותר קשה.הוא זז ממקום למקום,לא הפסיק לדבר-בצורה מוגזמת,ובזמן שהיה מפסיק לכמה שניות היה עושה תנועות מוזרות ובלתי רצוניות עם הלשון-מכניס ומוציא את הלשון-דבר שהפחיד אותי מאוד,ורק אחרי 12 שעות כשפגה התרופה זה הפסיק.באותו הזמן לקחתי אותא לרופא משפחה שיתרשם מהתופעות ןהרופא אמר לי לפסיק מיד עם התרופה(גם לו התנועות עם הלשון והדיבור שלא מפסיק נראו מוזר)הרופא אמר לי להתקשר למחרת לרופא הנוירולוג המטפל ולהתייעץ איתו.שדיברתי עם הנוירולוג קיבלתי תשובות לא ברורות,והוא נתן לי להרגיש שאני מגזימה ונסערת...מה עליי לעשות עכשיו?כרגע הוא ללא טיפול והמצב לא יכול להמשיך כך-אודה לך על תשובתך-אמא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות לוואי

גלי
    12/02/2009

בני בן ה-7 גם לוקח קונסרטה (36) גם סובל מהפרקטיביות וקשב וריכוז. לוקח קצת זמן עד שהכדור נספק בדם,ומתחיל להשפיע ברצוני לציין בפנייך: שהכדור מדהים! זמן השפעה ארוך ,וגם שהכדור מספיק להשפיע אין תופעות לוואי כמעט בכלל,לא בכי, כעסים, או "סרטים" לפני השינה. אולי מה שאת מגדירה זה קצת בלבול מבחינת הילד. כי פתאום הם לא מבינים מה קורה איתם. פתאום הם מסוגלים לשבת. לפני הכדור בני לא צייר לעולם גם לא קשקושים של הגן פאזלים,לא היה בכיוון בכלל! והיום.........בני מצייר וצובע הרבה ומרכיב פאזלים של 150 חלקים. תתאזרי עוד קצת בסבלנות(גם כחה אין ברירה) ואת בסוף תקצרי את הפירות. שיהיה הרבה הצלחה!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו