אבחון ADD למבוגרים-לאן לפנות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחון ADD למבוגרים-לאן לפנות?
    ט'
    15/03/2009

לכל חברי הפורום שלום! אני מקווה שתוכלו לעזור לי (גם המומחים הנכבדים וגם שאר המשתתפים) אני בת 30.קיבלתי טיפול בריטלין בעבר, ע"י פסיכיאטר מומחה בתחום הפרעות הקשב וריכוז,אבל זה היה לפני כמה שנים,ומאז עברתי מגורים לא פעם,ובכלל,במערבולת החיים הזנחתי,לצערי,את כל עניין הטיפול...עכשיו אני מעוניינת לחזור לטיפול,כי אכן הוא עזר לי מאוד ושיפר את התפקוד היומיומי שלי בצורה משמעותית,ואני חווה עכשיו המון קשיים.הבעיה היא שאין לי מושג לאן לפנות-הפסיכיאטר של קופ"ח לאחר פגישה של 10 דקות אמרה לי:"אני לא יכולה לעשות כלום,ריטלין זה רק לילדים,זה לא הנוהלים שלנו"וכד',וזהו.אפילו שום הפניה לשום מקום היא לא יכלה לתת-לא בגלל שהיא לא מסכימה עם האבחנה או משהו-אלא "זה-לא אלינו"גם בעבר הטיפול לא היה דרך קופ"ח,על חשבוני,ואת זה אני מבינה ומקבלת,לפחות זמנית,אבל=מה עליי לעשות הלאה? אני מבינה שעליי,כנראה,שוב לעבור אבחון בצורה זו או אחרת (הגיוני...),אבל-לאן לפנות? קופ"ח-ניסיתי,נפנפו אותי בלי להקשיב,בגיל 30 אין סיכוי איתם בנושא הזה ממה שהבנתי,צריך לבוא אליהם רק עם אבחון סופי כבר (גם זה,אגב,לא תמיד עובד...)בקיצור-אין לי את הכוחות להמשיך להטיח את ראשי בקיר הזה לשווא כרגע...וכאן אני מבקשת את עזרתכם והכוונתכם:אני גרה כעת בגליל המערבי,איזור נהריה-אולי תוכלו להמליץ על מומחים פרטיים בתחום,אליהם אוכל לפנות לאבחון וטיפול באזור הזה? (נהריה,עכו,חיפה וכד')אשמח לקבל גם מידע על מכונים העוסקים בעניין,אותו איזור.שמעתי שבמכון זה הרבה יותר יקר-האם זה נכון?ומהם המחירים? אני מצטערת על גודל ה"מגילה",אפילו אותה לקח לי כמה נסיונות לכתוב... בכל מקרה-אני ממש מודה מראש לכל מי שיענה,ומעריכה מאוד כל עזרה וכיוון שתוכלו לתת,כי אני ממש זקוקה לכך בכבוד רב, ט'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אבחון ADD

ד``ר עדי אדר
    15/03/2009

שלום לך!
    אני מציע שתפני לדר' בקלו העובד באיזור מגורייך למידע נוסף או טיפול (איני יודע אם הוא עובד עם מבוגרים).
    דר' בקלו חבר בפורום המייעץ ואני מניח שהוא מכיר את האנשים העוסקים בתחום זה באזור הצפון.
    אני מתגורר כיום בדרום, בלהבים ופחות מכיר את המומחים באיזורכם. ואגב, שנים רבות גרתי בעכו ויש לי נוסטלגיה רבה לצפון.....

בברכה!
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבחון ADD במבוגרים באזור הצפון?

ניקי
    18/03/2009

תדודה רבה על תשובתך,דר' אדר. חשבתי על פניה לדר' בקלו-פשוט חשבתי לנסות קודם את הפורום-הרי זו במה רחבה יותר,המאפשרת לשמוע ממטופלים ומרופאים כאחד,כולל,אגב,דר' בקלו עצמו. אני עדיין מקווה לשמוע המלצות נוספות,ואגב,מדובר לא רק בעכו ונהריה-גם חיפה,קריות כרמיאל-בכלל אזור הצפון.בכל מקרה,דר' אדר,אני מאוד מודה לך על תשובתך. ובקשר לנוסטלגיה שלך-פשוט תחזור לאזורנו,זה יפתור לשנינו את הבעיה :) בכבוד רב, ט'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו