מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשב וריכוזעודד16/03/2009
שלום בני בן ה8 אובחון עם בעית קשב וריכוז לפני שנתיים היינו אצל אירס מנור פסיכאטרית שעשתה לא איבחון וניתן לא רטילן הרטלין לאחר בדיקה נאמר לנו שלא מתאים לא ויש רק אופציה אחת נסות כדור מיבוא שאולי יעזור עבר כבר חצי שנה מהבדיקה מצבו של הילד החמיר שאלתי האם אם אני אלך למכב לפסכיאטר לקופה יש גם את הכלים להביא לי כדור מיבוא לא מהארץ כמה זה יעזור ועוד שאלה בני מקבל שיגעון לפעמים לפני השינה אם זה כביו אורת בבית השתללויות לא יושן האם זה קשור לבעית הקשב תודה רבה תעזור לנו בבקשה תודה המצב בלתי נשלט ונסבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשב וריכוז ילד בן 8
עודד16/03/2009תענו בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד בן 8
ד``ר אריה בקלו17/03/2009עודד שלום,
לא ברור לי לאיזו תרופה אתה מתכוון ולכן לא אוכל לחוות דעה ספציפית.
כללית ניתן לומר שלילד עם הפרעת קשב וריכוז יש להתאים הן את סוג הטיפול והן את המינון, בצורה הדרגתית ותוך מעקב הרופא המטפל.כשמגיעים למסקנה שסוג מסוים לא עוזר, מקובל לנסות אחרת.
תופעת ההתפרצויות של ילדך יכולה לנבוע מטיפול לא מתאים כפי שהסברתי אך גם מתחלואה נילווית שאותה מאתרים בעת האבחון.
אני ממליץ שתמשיך במעקב אצל פרופ. מנור .
בברכה
דר' אריה בקלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מהו המינון המקסימלי לקונצרטה
הפסקת אטנט במכה אחת והאם יהיו תסמיני גמילה
ילד בן 10 לא יודע לקרוא ולכתוב
חילוק אטנט לרבעים כדי שההשפעה תחזיק למשך היום
התקף אסטמה לאחר שימוש בריטלין
שימוש ברטלין 10 מ"ג ומסוכן להפסיק
הפרעת קשב אצל מבוגר ומה הקשר לקליטה איטית
לקיחת קונצרטה ותופעות לוואי של חולשה
כתב ראי בגיל מבוגר ועל מה זה מעיד
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?