לא מרגיש את השפעת הריטלין.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מרגיש את השפעת הריטלין.
    דן
    16/03/2009

צהריים טובים! שמי דן, ומלאו לי 17 לא מזמן. אני לומד בכיתה י"א ובשנתיים האחרונות חוויתי נפילה דיי רצינית בלימודים. בהחלטה משותפת שלי ושל הוריי וייעוץ עם היועצת של ביה"ס החלטנו לבדוק את הנושא- התחלתי להפגש לפני כחודשיים-שלושה עם פסיכו-טרפיסטית ובמקביל נגשתי לכיוון המעשי יותר של בחינת ה-TOVA. את החלק הראשון עשיתי והגעתי לציון של מינוס 7 (כאשר הגבול התחתון של אדם 'רגיל' הוא מינוס 1.08 עד כמה שאני זוכר - מתחת לזה ישנה עדות להפרעת קשב) - מה שהצריך בדיקה נוספת תחת השפעה של ריטלין. בשביל הבדיקה הנוספת לקחתי כדור ריטלין 10 מ"ג ועשיתי שוב את הבחינה, שהשתפרה פלאים - עליתי בציון למינוס 0.9, מה שאומר שנכנסתי לטווח הנורמלי. הבעיה היא שלא בזמן הבחינה, לא לפניה ולא אחריה - לא הרגשתי שום השפעה מיוחדת או משהו לא רגיל. לא הרגשתי יותר ממוקד או משהו בסגנון, לא יותר ערני - ממש כלום. מה יכולה להיות הסיבה? האם צריכה להיות הרגשה כלשהי? האם יכול להיות מצב שישנה הפרעת קשב והריטלין אינו מתאים? אשמח לדעת! תודה והמשך יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טעם הריטלין,

ד``ר אריה בקלו
    17/03/2009

דן שלום,
    מה זה משנה מה הרגשתה או חשתה , על התוצאה אין להתווכח וזה העיקר. לא תמיד צריך להרגיש משהו מיוחד.זה מזכיר לי מטופלים אסמטים שמשתמשים במשאף ומתלוננים שבזמן השאיפה הם אינם מרגישם שום חומר אבל כעבור דקותיים נשימתם משתפרת. התרופה באה לתקן חוסר בחומר ביולוגי ולאור תוצאת המבחן היא כנראה מתאימה לך.
    יחד עם זאת אני חייב לומר שמבחן TOVA לבד איננו אבחנתי ודרוש אבחון קליני להשלמת הברור.
    בברכה
    דר' אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה צודק

דן
    17/03/2009

אך הבנתי שאמורים להרגיש מרוכזים יותר, ממוקדים וכו' ואני לא הרגשתי שום דבר מזה, הייתי ב"מצב" רגיל לגמרי... אפילו כשהמאבחנת הפכה דף או הזיזה את הכוס קפה שלה זה הסיח את דעתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו