מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בקורולול קיד לילדה בת שנה וחצאמא18/03/2009
שלום רב! בתי נועה בת השנה וחצי מראה סימני היפראקטביות כמו: תנועתיות יתר,מעבר מהיר מגירוי לגירוי,מוסחת בקלות,אימפולסבית ומגיבה בחריפות להצבת הגבולות והנסיון להתחיל ולחנך אותה. בנוסף,היא הייתה מטופלת "במכון להתפתחות הילד" בעקבות איחור במוטוריקה הגסה,שלהבנתי מתלווה להפרעת ה ADHD. חשוב להדגיש כי בעלי סובל ADD וסבה של נועה סובל מADHD כך שטרם הלידה ידעתי כי עליי להיות ערנית להתנהגות של נועה. ואכן הסימנים לא איחרו לבוא,כפי שציינתי והם מדאיגים אותי עד מאוד. אני אכן משתמשת בכל הטקטיקות החינוכיות שאני לומדת מהרשת כמו:אימון אישי,התמקדות בגירוי אחד(משחק אחד),הורדתי את כמות הצפייה בטלווזיה,אני מבלה איתה שעות בתקשורת ומציפה אותה באהבה לשם בניית ערך עצמי יציב. בנוסף אני נותנת לה ויטמינים מקבוצת B ואומגה 3 . ברשת נתקלתי בתוסף המזון שעשוי מצמחי מרפא בשם קורולול קיד שאלתי היא האם ניתן לתת אותו לנועה בגיל כזה? האםזה יכול לגרום נזק? האם הוא יעיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורולול קיד לילדה בת שנה וחצי????
ד``ר עדי אדר18/03/2009שלום לך!
התשובה שלי מאוד פשוטה. חומר זה לא מומלץ על ידי כרופא לטיפול בהפרעת קשב וריכוז!!!
איני מכיר ביסוס מחקרי רציני המדגי את השפעת החומר על הפרעה זו. הוא אינו מומלץ על ידי המימסד הרפואי ובמחינתי הוא כמו הרבה תכשירים המובאים לארץ, זוכים לפרסום על ידי היבואנים וכל השמתמש בהם עושה זאת על אחריותו בלבד.
קל וחומר הייתי נזהר שבעתיים להשתמש בו בילדים קטנים!
בברכה,
דר' עדי אדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבואה המגשימה עצמה
מיכל24/03/2009אינני מזלזלת חלילה באינסטינקט האימהי שלך ובמודעות לנושא המובילה להתנהגות חינוכית פרואקטיבית. אך "הסימנים לא איחרו לבוא" זה נשמע לי קצת נבואה שמגשימה את עצמה. אל תמהרי לתייג ילדה בת שנה וחצי כבעלת הפרעה כי אז תהיה לה הפרעה. מה שאת מתארת מתאים למרבית הילדים בני גילה. המשיכי להיות עירנית, המשיכי להיות אמא חמה ומשקיענית אבל תני לילדה צ'אנס אמיתי לפני שאת מאבחנת אותה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מהו המינון המקסימלי לקונצרטה
הפסקת אטנט במכה אחת והאם יהיו תסמיני גמילה
ילד בן 10 לא יודע לקרוא ולכתוב
חילוק אטנט לרבעים כדי שההשפעה תחזיק למשך היום
התקף אסטמה לאחר שימוש בריטלין
שימוש ברטלין 10 מ"ג ומסוכן להפסיק
הפרעת קשב אצל מבוגר ומה הקשר לקליטה איטית
לקיחת קונצרטה ותופעות לוואי של חולשה
כתב ראי בגיל מבוגר ועל מה זה מעיד
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?