אבחון-מה עדיף?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחון-מה עדיף?
    ניקי
    24/03/2009

שלום לכולם.
    אני בת 29 ורוצה לגשת לאבחון ADD. כבר מזמן המליצו לי על זה,ושמעתי הרבה דעות, אבל אני עדיין אבודה ומתלבטת-לאן עדיף לפנות-למכון אבחון או למומחה פרטי בתחום? ממה ששמעתי-עלות האבחון במכון היא ממש גבוהה...אולי כאן תוכלו לתת לי עצה-מהההבדל בין תהליך האבחון במכונים ואצל מומחה פרטי,אם בכלל,כאשר מדובר בבן אדם בוגר (שהרי היכולות שלו לתאר את המצב,לתת פרטים ובכלל-לתקשר עם המאבחן-שונים משל ילד)? מנסיון שלכם ומבחינה פרקטית-מה עדיף?
    אשמח לשמוע תגובות ותודה רבה לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחון-מה עדיף?

הוספת תגובה

• לאבחן או לא לאבחן - זו השאלה.....

ד``ר עדי אדר
    29/03/2009

שלום לך!

לא ברור לי מה ההבדל בין אבחון במכון לבין רופא פרטי לצורך הענין בשני המקרים מדובר באבחון פרטי.
    השאלה שאת צריכה לשאול היא אחרת – האם הגורם המאבחן מכיר נושא זה ומיומן מקצועית.

לצורך הענין אבחון של הפרעת קשב וריכוז היא אבחנה המתבצע על ידי רופאים. אלו הגורמים הרשאים על ידי משרד הבריאות לבצע את האבחון (פסיכיאטרים, נוירולוגים ורופאים התפתחותיים שהוכשרו לכך). חלקם הגדול עובד עם הביטוחים המשלימים ולכן עלות האבחון נמוכה יחסית. את יכולה לבדוק עם מוקד המידע של הקופה שלך מי הרופאים שעובדים עם הקופה ולהערכתי אם תפני לרופאים אלו עלות האבחון פשוט לא גבוהה!

בברכה!
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו