מינון ריטלין, והמלצה על רופא...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינון ריטלין, והמלצה על רופא...
    צביקה
    29/04/2009

אני בן 28 ואני נעזר בריטלין כבר כמה שנים טובות, אלמלא התרופה לא הייתי מצליח ללמוד, ואין לי ספק בכך.. ברם, אני מרגיש שהתרופה לא משפיע כפי שהיית בעבר.. אני מתקשה לשמור על הריכוז, ומרגיש שהתרופה לא משרתת אותי כראוי. כשניסיתי לדבר עם הפסיכאטרים השונים שפניתי עליהם נתקלתי בתופעה מעליבה. חלקם אף השמיצו אותי וקראו לי מכור, חלקם פוחדים להנפיק מרשמים על התרופה הזו ומפחדים לאבד את רשיונם.
    בכל אופן, אני שוקל 90-100 לא יודע בדיוק כמה גובהה 184 ואני נוטל 20מיליגרם.
    אשמח לקבל חוות דעת כמה מילי גרם אני צריך לקחת בהתחשב בנתונים הללו, וכמו כן אשמח , ממש אשמח לקבל המלצה לרופא רציני שמתמחה בנושא בעיות קשב וריכוז, רצוי רופא ששיך לקופה מאוחדת ונמצא במרכז. אך בשלב זה אלך למרחק, אעבור קופה, העיקר שיהיה מענה לבעייתי
    תודה לכל העונים
    ובברכת חג שמח
    צביקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נ.ב.

צביקה
    29/04/2009

שחכתי לציין אני משתמש בריטלין רגיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינון ריטלין במבוגרים.

ד``ר עדי אדר
    29/04/2009

שלום צביקה!

איני נוהג במסגרת הפורום להמליץ המלצות תרופתיות ספציפיות למשהיו שלא אובחן על ידי.
    אני יכול לציין באופן כללי כי המלצות משרד הבריאות מאפשרות מתן ריטלין עד למינון של 90 מ"ג למבוגר ליום.
    איני רוצה להתייחס לתגובות הרופאים כלפיך אך ברור לחלוטין כי המינון שאתה נוטל כיום נמוך מאוד.
    איני ממליץ על שמות רופאים באופן פומבי אך תוכל לשלוח לי מייל אישי בנושא. כמובן שאתה יכול להתקשר למוקד המידע של מאוחדת לקבל המלצות בנדון.

בברכה!
    דר' עדי אדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינון ריטלין

ד``ר אריה בקלו
    03/05/2009

צביקה שלום,
    המינון שאתה נוטל, 20 מג' ,אינו גבוה בהתיחס למשקלך. אם קיימת אינדיקציה קלינית שהמינון אינו עונה על הצרכים, ונראה שכך הוא המצב, הרי שיש בהחלט מקום להעלות את המינון בצורה הדרגתית ומבוקרת ע"י רופא מורשה לתחום.
    לצערי אינני מכיר את רופאי מאוחדת במרכז, אבל אתה בהחלט זכאי לבקש רשימת רופאים ממזכירות הקופה או לפנות לרופא/מכון פרטי העוסק בתחום.
    אוסיף ואומר שממה שאתה מתאר ,לא מדובר בהתמכרות!
    בברכה
    דר' אריה בקלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו