שני הילדים שלי מאובחנים ומטופלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שני הילדים שלי מאובחנים ומטופלים
    חמו איריס
    12/06/2009

הילד שלי בן 6 מטופל ב20 RS ריטלין ואני לא יודעת איך מתמודדים אם זה שהוא לא מפחד מום וממש מסכן את עצמו כמו כן בבעית האכילה המופרזת שלו (הוא כרגע לא שמן )אבל ברגע שאני לא יוכל לשלוט בזה הוא עלול מאוד להשמין מפחיד אותי נורא החוסר פחד שלו התעוזה הוא ילד מאוד חכם ושובה אי אפשר להשאר אדיש כלפיו ואני פשוט לא ישנה בלילות אני נותנת דוגמה קטנה מאתמול בגן השעשועים במושב כולם על המתקנים והוא על תחנת ההסעה (ילדים בגילו אמרו לו שהוא לא יכול לקפוץ)יש לו אח קטן ממנו בשנה ילד טוב ירושליים שפשוט נמצא כל הזמן בהתעסקות סביב האח הגדול וכדי למשוך תשומת לב הוא וכה על כל פסיק אני כבר עייפה ...השנה הילד הולך לכיתה א שזה יציאה מה"חממה" ואני פשוטרדה אשמח אם תכוונו אותי מה אפשר לעשות אם חוסר פחד אני מרגישה היסרית נורא אני פשוטכל פעם קופצת וצורחת עליואחרי שהסברתי מליון פעם הוא פשו לא רואה את הדרך אלא את המטרה ....תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ילדים חסרי פחד.....

ד``ר עדי אדר
    12/06/2009

שלום לך!
    אכן ילדים עם הפרעת קשב מועדים לתאונות על רקע נטילת סיכונים, חיפוש ריגושים והעדר מודעות לסכנות.
    אני ממליץ לעבור תהליך של יעוץ משפחתי פסיכולוגי הכולל גם עיצוב התנהגותי.
    במקביל יש לשקול עם הרופא המטפל האם יש מקום לטיפול בתרופה ארוכת טווח כגון קונצרטה.

בברכה!
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו