תחליף הומאופתי לקונצרטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחליף הומאופתי לקונצרטה
    שירה
    07/07/2009

שלום לכם,
    אני בת 22 ולפני פחות משנה אובחן אצלי ADD, התחלתי ליטול קונצרטה 36 מ"ג.
    לאחר כחצי שנה של שימוש הבחנתי ב"התקפי דיכאון" ובכי לא מוסבר, שינויים קיצוניים במצב הרוח, ולעיתים עצבנות קיצונית. כל אלו מצבים שלא הייתי בהם עד התרופה.
    לאחר ייעוץ עם הנוירולוג שנתן לי את הקונצרטה הוא טען כי יש להפסיק ליטול את התרופה בגלל ההשפעות ה"פסיכוסומטיות" שלה ובאותה עת המליץ על השירותים הפרטיים שנותן (מחוץ לקופ"ח) ושיש פיתרון הומאופתי להפרעה זו שדורש כסף וזמן רב.
    רציתי לדעת אם באמת קיים פתרון מוכח ומוכר בתחום ההומאופתיה?
    אם כן מה הוא? היכן אני יכולה לקבל מידע נוסף ?
    יש לציין כי מאז נטילת התרופה חיי השתנו ללא היכר רמת הלימודים העבודה והריכוז שלי גדלה והשתבחה.
    איני רואה כיצד אני חוזרת לחיים ללא התרופה או לתחליף המשפיע עליי בהתאם.

אודה על חוות דעתכם!
    המון תודה,
    שירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחליף הומאופתי לקונצרטה

הוספת תגובה

• שירה אשמח ליצור איתך קשר

לי
    11/07/2009

עברתי חוויה דומה ונראה לי שאוכל לעזור לך
    מה המייל שלך ?
    לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

שירה
    16/07/2009

מייל:
    j4uab1364@wal

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחליף?

ד``ר אריה בקלו
    17/07/2009

שלום,
    אומר זאת בקיצור: אין תחליף הומאופטי,או "טבעי" אחר לתרופת הריטלין/קונסרטה.
    התחליפים למיניהם מעולם לא הוכיחו את יעילותם בצורה מדעית מוכחת. הם בהחלט יעילים ומייטיבים עם מי שמוכר אותם......
    התופעות שאת מציינת הופיעו לדבריך לאחר מספר חודשים ולכן אינני בטוח שזה קשור דווקא לתרופה. למאובחנים רבים עם הפרעת קשב וריכוז יש גם תחלואה נילווית כגון זאת שציינת ולכן יש פשוט צורך בהערכה אבחונית נכונה , לעיתים גם אבחנה חוזרת.
    בברכה
    דר' אריה בקלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו