ספר בנושא ADHD - תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספר בנושא ADHD - תגובה
    איילת רוז
    21/07/2009

שלום, פנו אלי המון אנשים בשאלה היכן אפשר להשיג את הספר. אני קיבלתי אותו בקליניקה שבה אני עובדת, אבל שווה לנסות לפנות במייל שכתוב בגב הספר או לחפש בגוגל אנחנו הדי.ג'יי.אים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספר בנושא ADHD - תגובה

הוספת תגובה

• אנחנו הדי.ג'יי.אים סיפורו של ילד

RENE BRENER
    10/08/2009

תודה לממליצה.
    לעולם לא אמליץ על ספר במקום כדורים, אבל בחיי שאחרי קריאת הספר היה נדמה לנו, לי ולבעלי,
    שהילד מרגיש יותר טוב. במקום טיפול פסיקולוגי הוא למד לעריך את עצמו, דרח הקריאה על ילד כמוהו. אני חושבת שצריך לתת לילדים לקרא ולהבין מה יש להם אפילו לפני שמתחילים עם תחופות.
    ככה הם ירגישו שהם מבינים למה הם לוקכים תחופות ויש להם שליטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו הדי.ג'יי.אים

רותם קרן
    23/08/2009

תודה לבחורה שהמליצה על הספר וגם לאלו שהגיבו, ביום שישי נתקלתי במקרה בחנות הספרים תמיר שנכנסתי אליה לקנות ספרים לילדים בספר הנדון. קניתי אותו וקראתי אותו, בהתחלה מתוך סקרנות ואחר כך מתוך עניין (כי יש לי ילד שאובחן לאחרונה עם הפרעת קשב). רציתי רק להגיד תודה הספר עזר לנו להבין טיפה יותר טוב את הנושא, וכך אוכל גם להסביר יותר טוב. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו הדי.ג'יי.אים - מאת עינב קשר

קרינה
    08/09/2009

קראתי כאן המלצות על הספר, קניתי את הספר בשביל האחיין שלי שסובל מהפרעת קשב וריכוז. החלטתי שלפני שהוא מקבל את הספר אני אקרא אותו, אכן ספר מקסים ומתוק. הספר נתן לי להבין טיפה יותר טוב את עולמו הפנימי של האחיין שלי ואת התסכול שלו כלפי הסביבה שלא מצליחה להבין אותו. תודה לממליצים, אני אישית אמליץ על הספר בפני כל מי שאני מכירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו