מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ספר בנושא ADHD - תגובהאיילת רוז21/07/2009
שלום, פנו אלי המון אנשים בשאלה היכן אפשר להשיג את הספר. אני קיבלתי אותו בקליניקה שבה אני עובדת, אבל שווה לנסות לפנות במייל שכתוב בגב הספר או לחפש בגוגל אנחנו הדי.ג'יי.אים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנחנו הדי.ג'יי.אים סיפורו של ילד
RENE BRENER10/08/2009תודה לממליצה.
לעולם לא אמליץ על ספר במקום כדורים, אבל בחיי שאחרי קריאת הספר היה נדמה לנו, לי ולבעלי,
שהילד מרגיש יותר טוב. במקום טיפול פסיקולוגי הוא למד לעריך את עצמו, דרח הקריאה על ילד כמוהו. אני חושבת שצריך לתת לילדים לקרא ולהבין מה יש להם אפילו לפני שמתחילים עם תחופות.
ככה הם ירגישו שהם מבינים למה הם לוקכים תחופות ויש להם שליטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו הדי.ג'יי.אים
רותם קרן23/08/2009תודה לבחורה שהמליצה על הספר וגם לאלו שהגיבו, ביום שישי נתקלתי במקרה בחנות הספרים תמיר שנכנסתי אליה לקנות ספרים לילדים בספר הנדון. קניתי אותו וקראתי אותו, בהתחלה מתוך סקרנות ואחר כך מתוך עניין (כי יש לי ילד שאובחן לאחרונה עם הפרעת קשב). רציתי רק להגיד תודה הספר עזר לנו להבין טיפה יותר טוב את הנושא, וכך אוכל גם להסביר יותר טוב. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו הדי.ג'יי.אים - מאת עינב קשר
קרינה08/09/2009קראתי כאן המלצות על הספר, קניתי את הספר בשביל האחיין שלי שסובל מהפרעת קשב וריכוז. החלטתי שלפני שהוא מקבל את הספר אני אקרא אותו, אכן ספר מקסים ומתוק. הספר נתן לי להבין טיפה יותר טוב את עולמו הפנימי של האחיין שלי ואת התסכול שלו כלפי הסביבה שלא מצליחה להבין אותו. תודה לממליצים, אני אישית אמליץ על הספר בפני כל מי שאני מכירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מהו המינון המקסימלי לקונצרטה
הפסקת אטנט במכה אחת והאם יהיו תסמיני גמילה
ילד בן 10 לא יודע לקרוא ולכתוב
חילוק אטנט לרבעים כדי שההשפעה תחזיק למשך היום
התקף אסטמה לאחר שימוש בריטלין
שימוש ברטלין 10 מ"ג ומסוכן להפסיק
הפרעת קשב אצל מבוגר ומה הקשר לקליטה איטית
לקיחת קונצרטה ותופעות לוואי של חולשה
כתב ראי בגיל מבוגר ועל מה זה מעיד
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?