ריטלין למבוגרים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריטלין למבוגרים.
    אלונה
    30/08/2007

אני בת 53 ושוקלת קרוב ל 100 ק"ג. השבוע התחלתי לקחת ריטלין ע"מ לגמור עבודות. יש לי בעיית ריכוז קשה. השאלה שלי האם בהתחשב בגילי ומשקלי מספיק 10 מ"ג או להגדיל את המינון.
    עד כה הרגשתי בהקלה קטנה מאד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריטלין למבוגרים.

הוספת תגובה

• תופעות לוואי

טל
    21/01/2009

אני בת 35 התחלתי לנסות לקחת ריטלין בהמשך לבדיקת טובה שאובחנתי עם בעיית קשב וריכוז, לוקחת את הריטלין לסירוגין בהתאם לצורך לאו דוקא בימים בהם לומדת, בימים שכן ,יש תחושה אחרי שעה בערך שיש שינוי פיזי בדופק מהיר מעין תחושה של אנרגייה שעולה יותר תנועתיות ואחרי חצי שעה בערך ירידה ולאו דוקא פוקוס ומיקוד, האם אילו תחושות ותןפעות לוואי של הכדור גורם למעין ריגוש שעולה ויורד? האם ריטלין זה כדור ממכר? האם כדאי לקחת גם בימים שאני לא לומדת? אשמח לקבל תשובות האם אני פועלת נכון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינון רטאלין

אייל אליאש
    31/08/2007

מינון הרטאלין נקבע בין היתר על פי יחס למשקל גוף . מינון של 10 מ"ג הוא מינון קטן יחסית. אך לצורך החלטה על שינוי מינון יש להתיעץ עם הרופא המטפל שרשם את התרופה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו