הילד שלי מגזים עם הטלפון שלו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילד שלי מגזים עם הטלפון שלו
    יואב זיידנר
    09/08/2009

הילד שלי אובחן כסובל מהפרעות קשב וריכוז לפני כשנה וחצי. היום הוא בן 6. הדבר היחיד שמצליח להרגיע אותו מעט (לצערי) זה צפייה בשידורים של כדורגל בטלפון הסלולארי. בחדר שלו. לא שמתי לו טלויזיה בחדר בשביל שלא יהיה תקוע שם.

הבעיה שהשידורים בוידאו בסלולאר שלו מאוד יקרים. אני לא יודעת מה לעשות. קשה לי לעמוד בזה. יש לכם הצעה בשבילי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הילד עם הטלפון

ד``ר אריה בקלו
    10/08/2009

יעל שלום,
    התכונה הלא מוצלחת של ילדים לשימוש מוגזם בטלפון נייד איננה בעיה רק של אלו עם הפרעת קשב.
    זוהי למעשה בעיה חברתית של תקופתנו יחד עם צפיה מוגזמת בטלביזיה ,ושעות מחשב רבות מידיי.
    נכון שילדים עם הפרעת קשב, מוצאים מנוח בצפיה ממושכת באחד מסוגי המסכים, אבל זה לא אומר שחייבים להכנע לנוהג הזה.
    אני בהחלט מציע שתהיה הגבלה על שעות החשיפה למסך , תוך יצירת סדר יום מוסכם, הפסקות לפעילות גופנית וכו'. באשר לעלות הגבוהה של השימוש בנייד הייתי מציע פשוט להגביל את השימוש ע"י הגבלת הסכום הכספי או ביטול האופציה, בלי לפחד מהתגובה.
    בברכה
    דר' אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו