בדיקת טובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת טובה
    דרעי שרית
    16/09/2009

ביתי בת 11. לפני כשנתיים עשיתי לה בדיקה פסיכודידקית שבה התגלו לקויות למידה בתחום השפתי. רמת הייקיו בנורמה לבני גילה. עד היום (היא בכיתה ו') היא לא מסוגלת לעשות שיעורים בלי תיווך שלי והרבה פעמים גם רוצה שאני אשב איתה, לקרוא ספרים היא אומרת שקשה לה, ציונים יש לה בינוניים ומטה. בקיצור אינני יודעת איך להתנהג עם הילדה האם לכעוס עליה שתתאמץ יותר או להניח לה, ולכן השבוע לקחתי אותה לעשות בדיקת טובה לבדוק אם יש לה בעיות של קשב בבדיקה לא התגלו שום בעיות ונאמר שהיא לא צריכה לעשות את החלק השני של הבדיקה (עם הכדור). השאלה שלי האם בדיקת טובה היא מספיק מהימנה או שאני צריכה לבדוק עוד דברים, האם יכול להיות שהילדה "סתם" לא רוצה להתאמץ ?. אודה לכם על תשובתכם ויעוצכם ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת טובה

הוספת תגובה

• בדיקת TOVA

ד``ר אריה בקלו
    17/09/2009

שרית שלום,
    אינני יכול לקבוע אם ביתך סתם לא רוצה ללמוד או שיש לה בעיה.
    אני יכול לחזור ולומר שבדיקת TOVA איננה אבחנה. מדובר רק בבדיקת עזר לרופא המאבחן.
    ולכן אני ממליץ לפנות לאבחון עם כל בחומר שכבר אספתם.
    בברכה
    דר' אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו