מחפש אבחון הפרעת קשב למבוגרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפש אבחון הפרעת קשב למבוגרים
    אור
    09/11/2009

שלום לכם! לאחרונה החלטתי לעבור אבחון להפרעת קשב, אך אינני מצליח למצוא איפה ניתן לעבור אבחון כזה. יש לציין שאני לא מעוניין ב- "מכון ייחודי" עם "שיטות טיפול ייחודיות" וכו' כמו שמציעות עשרות הפרסומות בגוגל אלא רק במישהו (פסיכיאטר? נוירולוג?) שפשוט יקבל אותי לשיחה ויאבחן אותי. יש לציין כמובן שאני מבוגר ולכן הוא צריך להתמחות באבחון למבוגרים.. אני גר באזור המרכז אם זה ממקד את התשובה :) תודה אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מצטרפת לשאלה

אינה
    10/11/2009

ואם אפשר להוסיף משהו-
    אני מחפשת מקום שבו אוכל לעבור איבחון מקיף של הפרעת קשב ולקויות למידה וגם לאבחן את החלק של לחצים נפשיים ופחדי התמודדות בתסמינים שלי.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבחון הפרעת קשב למבוגרים

ד``ר עדי אדר
    11/11/2009

שלום לך!

פורטל BEOK מאפשר ליועצים המקצועיים פרסום עצמי במובן של מתן טלפונים , הכוונה למכון שלהם וכו' - עם זאת אני אישית חושב שהיעוץ צריך להיות מקצועי ולא למטרות פרסום של מכונים או רופאים פרטיים כולל של היועצים.

אני חושב שהשיטה הפשוטה ביותר היא לפנות למוקד הטלפוני של הקופה אליהם אתם משתייכים ולברר שמות של רופאים יועצים. אפשרות נוספת היא להכניס לפורום של הפרעות קשב במבוגרים בתפורטל תפוז ותקבלו שם עצות ממאובחנים....

בל מקרה האבחון מתחלק לשני סוגים - אבחון נוירולוגי/פסיכיאטרי לאבחון הפרעות קשב והפרעות רגשיות נלוות וכן אבחון לליקויי למידה. בדרך כל לא אותו גורם מבצע את שני האבחונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו