מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפש אבחון הפרעת קשב למבוגריםאור09/11/2009
שלום לכם! לאחרונה החלטתי לעבור אבחון להפרעת קשב, אך אינני מצליח למצוא איפה ניתן לעבור אבחון כזה. יש לציין שאני לא מעוניין ב- "מכון ייחודי" עם "שיטות טיפול ייחודיות" וכו' כמו שמציעות עשרות הפרסומות בגוגל אלא רק במישהו (פסיכיאטר? נוירולוג?) שפשוט יקבל אותי לשיחה ויאבחן אותי. יש לציין כמובן שאני מבוגר ולכן הוא צריך להתמחות באבחון למבוגרים.. אני גר באזור המרכז אם זה ממקד את התשובה :) תודה אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לשאלה
אינה10/11/2009ואם אפשר להוסיף משהו-
אני מחפשת מקום שבו אוכל לעבור איבחון מקיף של הפרעת קשב ולקויות למידה וגם לאבחן את החלק של לחצים נפשיים ופחדי התמודדות בתסמינים שלי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבחון הפרעת קשב למבוגרים
ד``ר עדי אדר11/11/2009שלום לך!
פורטל BEOK מאפשר ליועצים המקצועיים פרסום עצמי במובן של מתן טלפונים , הכוונה למכון שלהם וכו' - עם זאת אני אישית חושב שהיעוץ צריך להיות מקצועי ולא למטרות פרסום של מכונים או רופאים פרטיים כולל של היועצים.
אני חושב שהשיטה הפשוטה ביותר היא לפנות למוקד הטלפוני של הקופה אליהם אתם משתייכים ולברר שמות של רופאים יועצים. אפשרות נוספת היא להכניס לפורום של הפרעות קשב במבוגרים בתפורטל תפוז ותקבלו שם עצות ממאובחנים....
בל מקרה האבחון מתחלק לשני סוגים - אבחון נוירולוגי/פסיכיאטרי לאבחון הפרעות קשב והפרעות רגשיות נלוות וכן אבחון לליקויי למידה. בדרך כל לא אותו גורם מבצע את שני האבחונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מהו המינון המקסימלי לקונצרטה
הפסקת אטנט במכה אחת והאם יהיו תסמיני גמילה
ילד בן 10 לא יודע לקרוא ולכתוב
חילוק אטנט לרבעים כדי שההשפעה תחזיק למשך היום
התקף אסטמה לאחר שימוש בריטלין
שימוש ברטלין 10 מ"ג ומסוכן להפסיק
הפרעת קשב אצל מבוגר ומה הקשר לקליטה איטית
לקיחת קונצרטה ותופעות לוואי של חולשה
כתב ראי בגיל מבוגר ועל מה זה מעיד
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?