ריטלין ויצירתיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריטלין ויצירתיות
    אביטל
    23/11/2009

אני בת 24 ולומדת עיצוב גרפי
    בתקופת התיכון אובחנתי כסובלת מבעיות קשב וריכוז ולאחרונה עשיתי אבחון נוסף בעקובתו קיבלתי ריטלין
    בזמן הכנת עבודות הבית קשה לי מאוד להתרכז אבל אני נמנעת מלהשתמש בריטלין כדי לא לפגוע ב"יצירתיות"
    האם המחשבה שלי מוצדקת? האם נעשו מחקרים בנושא ריטלין ויצירתיות בעבר?

בנוסף, אני שמה לב שאני מצליחה מעט להתרכז רק בזמן שאני לומדת ובמקביל-מנשנשת אוכל, לועסת מסטיקים , מעשנת...
    רציתי לדעת למה בעצם? ואם יש אופציות אחרות שיעזרו לי להתרכז, כי ה"נשנוש" זה לא פתרון טוב...

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריטלין ויצירתיות

הוספת תגובה

• ריטלין ויצירתיות

ד``ר אריה בקלו
    23/11/2009

שלום,

אני מסכים איתך שנישנוש מוגזם זה לא הפתרון במיוחד אם מעונינים לשמור על הגיזרה...
    כל דבר שמזרים אדרנלין כגון עישון,קפה או אף נישנוש עוזרים לשמור על ערנות.
    תפקיד הריטלין, מעבר להיותה תרופה ממריצה ,הוא להסדיר את הפרעת הקשב והריכוז ומקובל ליטול אותו לא רק בזמן לימודים ,אלא בכל עת שנזקקים לרמת קשב וריכוז נאותה לצורך התפקוד.
    למיטב ידיעתי ,תרופת הריטלין לא פוגעת ביצירתיות ולכן אני ממליץ לך ליטול אותה גם לצורך הכנת עבודות בית .

בברכה

דר' אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו