לגבי סוגי ריטלין-שאלה לרופאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי סוגי ריטלין-שאלה לרופאים
    מלי
    20/12/2009

שלום,
    בני בן 6 וחצי ומקבל ריטלין מסוג LA אני מאוד לא שלמה עם זה -בבי"ס עוזר , אך העלה את סף הפחד והחרדות שלו , עד כדי כך שלא מוכן ללכת לשירותים לבד. ניסינו עוד כדור שעשה תופעות לוואי ממש לא טובות-דיכאון .הפסיכיאטרית שהיינו אצלה פעם אחת לא ממש זמינה עבורנו ועבור שאלתנו וקיבלנו תור שני לעוד 3 חודשים.מה לעשות ? אילו כדורים אתם ממליצים? אולי דיקור יעזור?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ריטלין ומצב חרדתי

ד``ר עדי אדר
    20/12/2009

שלום לך!

מעט מסובך לתת יעוץ לילד שלא נבדק על ידי ועוד ידל עם חרדות וכו'.

בכל מקרה לא ברור לי אם הסיבה לכך היא מתן הריטלין. תרופה זו, ריטלין LA נחשבת לעדינה מבחינת תופעות הלוואי שלה וצריך אכן לברר אם הילד נעשה חרדתי בעקבות מתן הרתופה, האם תופעות אלו נעלמות כאשר הוא לא מקבל אותה וכו'.

יש מספר תכשירים נוספים בתחום זה אבל ברור כי את חייבת להתייעץ עם הפסיכאטרית - זה מקרה קלסי לבדיקה וטיפול של פסיכיאטר ילדים.

לגבי דיקור - איני מומחה בתחום זה ואני אישית מתקשה להאמין כי שיטה זו יכולה להועיל במצבים אלו - אבל קשה הלתווכח עם מיליארד סינים....

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו