מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה ויעוץ בבקשהמוטי26/12/2009
שלום למומחים אני בן 27 עוד מעט נשוי ואב ל2 ילדים מקסימים .מאז שאני זוכר את עצמי אני שקוע בדבר שנקרא הפרעת קשב לציין לא הייתי ילד היפר מה שכןתמיד היה קשה לי להתרכז בלימודים ולקלוט חומר ולהיות בפוקוס .היום המצב הוא כזה לפני שנתיים בערך בלי שום קשר או כן התחלתי להכיר גם מזה חרדה מה שלא היה לי קודם .היום אני מטופל ללא תרופות כי החרדה במצב לא כזה מתיש אני אצל פסיכולוגיתכמעט 4 חודשים וזה עובד..מה שכן המצב של החוסר ריכוז מתסכל אותי ומתחיל ממש להציק לי בחיים..בשנה האחרונה אני יכול להיות שבוע שבועים ויותר בפוקוס ופתאום יש נפילת ..פיתאום לא מצליח להיתרכז בכלום הכל נשמע כאילו אני מתחת למים"צולל" וזה לא קשור לחרדה אלא פיתאום מן "מוצף מחשבות" ללא יכולת להיתרכז בכלום וזה משגע אותי .מאז שאני ילד אני יודע שגם ההורים שלי לא בפוקוס אף פעם..אולי זה גנטי בקיצור מה עליי לעשות לדעתי אני כבר חייב לעזור לעצמי ..זה משבש את החיים אני לא מאורגן אישתי חושבת שאני לא מתחשב ולא מקשיב ואני כל הזמן שוכח דברים..בקיצור מאיפה אני אמור להתחיל כדיי לעשות סדר בחיים לאיזה רופא אני יפנה על מנת לקבל יעוץ או אפילו תרופות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
ד``ר אריה בקלו26/12/2009שלום,
במקרה שלך מעורבים ,כנראה, בעיות בתחום הרגשי /חרדתי ויתכן שגם הפרעת קשב וריכוז.
המצבים האלו יכולים להיות חופפים אך גם לבלבל.
במקרה כמו שלך ,ובגילך, אני ממליץ לפנות לפסיכיאטר לצורך אבחון. רצוי מאוד לברר שמדובר בפסיכיאטר המתמחה גם בהפרעות קשב וריכוז.(רובם באים מתחום פסיכיאטריית ילדים ונוער).
בברכה
דר' אריה בקלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
מוטי26/12/2009אני מאיזור עכו נהריה האם אני יכול להגיע אלייך או שיש מישהו אחר שאתה ממליץ לי ללכת אליו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוטי
ד``ר אריה בקלו26/12/2009אני חושב שאינני הכתובת במקרה שלך. כאמור אני ממליץ על פסיכיאטר ואיננו נוהגים להמליץ על שמות ספציפיים.
תנסה לברר בקופת החולים שלך .
בברכה
דר' אריה בקלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מהו המינון המקסימלי לקונצרטה
הפסקת אטנט במכה אחת והאם יהיו תסמיני גמילה
ילד בן 10 לא יודע לקרוא ולכתוב
חילוק אטנט לרבעים כדי שההשפעה תחזיק למשך היום
התקף אסטמה לאחר שימוש בריטלין
שימוש ברטלין 10 מ"ג ומסוכן להפסיק
הפרעת קשב אצל מבוגר ומה הקשר לקליטה איטית
לקיחת קונצרטה ותופעות לוואי של חולשה
כתב ראי בגיל מבוגר ועל מה זה מעיד
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)