ילד היפר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד היפר
    סמדר
    10/02/2010

שלום רב,בני בן 6.5 לוקח ריטלין LAמתחילת השנה אך לא בכל יום הריטלין משפיע עליו, ישנם ימים שהוא מסוגל להיות קשוב ומרוכז וישנם ימים בהם הוא מתחצף, לא לומד, כאילו הוא לא לקח ריטלין כלל ,המורה התריאה בפניי שאם עוד פעם אחת הוא יתחצף ויפריע לכתה הוא יושהה מבית הספר אני מאוד מיואשת מה עושים???? זה אומר שהריטלין לא עוזר, שאני צריכה מינון אחר
    אשמח לקבל תשובה וייעוץ, את ההבחנה ביצעתי אצל ד"ר מיה שפירו מקופת חולים מכבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד היפר

הוספת תגובה

• המשך לשאלותיי

סמדר
    10/02/2010

בנוסף חוץ מלקיחת הריטלין הוא לא מטופל אצל אף אחד מבחינה נפשית, יכול להיות שיש צורך בהשלמת טיפול ע"י פסיכולוג? ואם כן איך אני יכולה למצוא פסיכולוג שמתחמה בילדים היפאקטיביים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר עקביות תפקודית

ד``ר עדי אדר
    10/02/2010

שלום לך!

יתכנו שינויים התנהגותיים גם בילד מטופל תרופתי. עם זאת אם השינויים הם יקצוניים אז סביר להניח כי התרופה לא יעילה ושי לשקול עם הרופא המטפל מינון או תכשיר מתאים.

בררו כי ילד כזה חייב בטיפול פסיכולוגי משולב ביעוץ משפחתי ויש להתיעץ עם הקופה שלך לגבי פסיכולוגים העובדים עם הקופה.

בברכה,
    דר' עדי אדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו