מבחן BRC

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבחן BRC
    תמי
    14/02/2010

עשיתי לבתי בת ה - 11 אבחון BRC.
    התוצאות כללו את המידע הבא בלבד:
    זמן תגובה פשוט - לא תקין
    כל היתר - תקין
    מישהו יודע מה זה אומר? ?
    ובכלל, ככה מגישים תוצאות מבדק BRC? בלי פרשנות נלווית? סטיות תקן? משמעות המדד הלא תקין?
    אודה להתייחסות והארות בנושא.
    שבוע טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבחן BRC

הוספת תגובה

• *הערה נוספת חשובה*

עדן
    14/02/2010

אני לא צורך ריטלין באופן יומיומי, למרות שקיבלתי הצעה, אך לא מימשתי אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבחן BRC

ד``ר עדי אדר
    14/02/2010

שלום לך!

האם אכן התשובה היא מה שציינת למעלה????????????????

אם כן, אתנסח במלוא העדינות, התשובה לוקה במידה מסויימת של שטחיות.............

מבחן BRC כולל תפקודי זיכרון שונים, תפקודי, קשב, תפקודים ניהוליים ועוד מספר מדדים חשובים. בדרך כלל מקובל להתייחס לכל המדדים האלה וכמובן להסביר את משמעוות הממצאים.

אני ממליץ לך לעיין באתר שלי בההסבר המתיחס למבחן BRC

בברכה,
    דר' עדי אדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן כך

תמי
    15/02/2010

כך קיבלתי את התשובה. 14 מדדים בערך צוינו כתקינים. אחד לא. שום הסברים מעבר.
    למרבית הביזיון, המכון שאבחן גם לא עונה לטלפונים. מוקדנים עונים ומוסרים הודעה והם לא חוזרים.. די מזעזע... בכל מקרה, אנסה למצוא תשובה באתר שלך, כפי שהמלצת.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבחון BRC מחוייב בפרשנות מקצועית

רותי זמיר
    01/03/2010

שלום רב לתמי ולכל ציבור ההורים והמבוגרים הפונים לאבחון BRC-
    כל המרפאות והמכונים אשר משתמשים באבחון BRC מחוייבים לספק לפונים פרשנות וסיכום כתובים בצורה בהירה ומפורטת לגבי ממצאי האבחון. אין בשום אופן אפשרות לתת בידי הפונה את המצגת הסטטיסטית ללא פרשנות + סיכום והמלצות. עדיף כמובן גם לקיים גם שיחת משוב וייעוץ עם איש המקצוע אשר הכין את הדוח הכתוב.
    בכל מקרה של פניה וודאו מראש שאמנם התנאים האלה מתממשים ובמידה ולא, אני אשמח לקבל את פנייתכם ולהפנותכם למכון בו תקבלו את השירות המלא המגיע לכם.
    בברכה,
    רותי זמיר-דייויס
    נציגת BRC בישראל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו