2 מחקרים בנושא קשב וריכוז ADHD

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 מחקרים בנושא קשב וריכוז ADHD
    נועה
    18/02/2010

ערב טוב- אני לומדת הוראה באונ' וזקוקה נואשות ל-2 מחקרים עדכניים בנושא ADHD: חוץ ממאמרים ברחבי האינטרנט לא מצאתי שום דבר ולכן אודה לכם באם תפנו אותי מכיוון שאני כבר מיואשת הרי לא יתכן שעל נושא כה נרחב ונפוץ אין מחקרים חדשניים

תודה רבה על הסיוע

נועה פאר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• 2 מחקרים בנושא קשב וריכוז ADHD

ד``ר עדי אדר
    19/02/2010

שלום לך!

תוכלי לפרט איזה נושא? עדכניים זה מאוד כללי....

דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסמינים של ADHD משני הטיפוסים+

נועה
    21/02/2010

שבוע טוב וצהריים נעימים!

אני מחפשת 2 מחקרים אקדמיים מן ה-5 שנים האחרונות בנושאי תסמינים של הפרעת קשב וריכוז יחד עם היפראקטיביות, כמו כן על התמודדות נוער עם התסמונת מבחינתה חברתית ולימודית, התמודדות הורית עם התופעה (מסתכם בגילאי חטיבת הביניים ילדים בני 13-16)

אודה לך כ"כ על עזרתך המבורכת בשל בעיה רפואית איני יכולה לצאת מן הבית ולחפש מחקרים שכאלה במקורות אחרים מלבד האינטרנט ששם כאמור לא מצאתי דבר

רוב תודות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחקרים

ד``ר עדי אדר
    26/02/2010

שלום לך!

אני יכול להמליחץ בעיקר על מחקרים רפואיים שאותם ניתן למצוא גם ב- Medline אשר האתר שלהם גםנמצא באינטרנט.

להערכתי את מחפשת מחקרים בתחום הפסיכולוגיה ולצורך כך ניתן לפנות לאתרים פסיכולוגים ולא רפואיים.

בברכה,
    דר' עדי אדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו