השפעת ריטלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השפעת ריטלין
    עירית
    15/03/2010

הבן שלי בן 12 ואחרי מעקב של 3 שנים אצל הניירולוג החלטנו להתחיל לתת לו ריטלין בשל הפרעת קשב וריכוז. כיום הוא נוטל כבר חודשיים 30 מ"ג ריטלין מדי יום וההתחלה נראתה מבטיחה מאד אולם היום הסתבר לנו שבמקום לגרום לו להיות מרוכז וקשוב ללימודים הוא הפך להיות " שנטי" הכל עובר על ידו בעודף רוגע הוא לא מכין שיעורים וכמה שלא יעירו לו ויענישו אותו בבית הספר זה לא מזיז לו בכלל דבר שקודם לקבלת התרופה היה מטריד אותו מאד. השאלה שלי האם לריטלין יכולה להיות השפעה הפוכה כלומר במקום לרכז אותו ולגרום לו להתקדם בלימודים היא גורמת לו לריחוף וחוסר אכפתיות למתרחש סביבו והאם קיימת תרופה חלופית שיכולה כן לאפס אותו ולעזור לו במהלך יום הלימודים ואולי בכלל המינון הוא גבוהה מדי ובכך תלויה הבעיה אודה לכם על תשובה מהירה עירית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השפעת ריטלין

הוספת תגובה

• השפעת ריטלין

ד``ר אריה בקלו
    15/03/2010

שלום,
    ריטלין במינון לא מתאים עלול לגרום לתוצאות הפוכות מהמצופה.
    מינון לא מתאים יכול להיות בעודף אך גם בחוסר!
    אינני יודע כיצד פעלתם, אך מקובל להתחיל במינון נמוך ולעלות בהדרגה עד לקבלת תוצאה רצויה.
    אני ממליץ לחזור לרופא המטפל לצורך התאמת מינון או שינוי סוג.
    בברכה
    דר' אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו