רטלין LA 40 לילד בן 12.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רטלין LA 40 לילד בן 12.5
    אסתי
    18/03/2010

ברצוני להתייעץ ,בני לוקח רטלין LA40 המינון הכי גבוה . הכדור בקושי מספיק ל 4-6 שעות לימוד
    בשעות האחרונות של בית הספר ואחה"צ הוא לא מרוכז בכלל, ולכן לא מצליח ללמוד למבחנים, ולא לעשות עבודות מורכבות.
    לאחר התייעצות הרופאה החליפה לקונצרטה 36 אך הילד לא מצליח לבלוע את הכדור , כך שאני לא יודעת האם הכדור טוב יותר, יש לציין שהרטלין גם כן לא מי יודע מה משפיע הכי טוב על הילד בריכוז.

מה אפשר לעשות, איך אני יכולה לעזור לו ? האם אפשר לשבור את הכדור לחתיכות ולבלוע?

תודה
    אסתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רטלין LA 40 לילד בן 12.5

הוספת תגובה

ד``ר עדי אדר
    19/03/2010

שלום לך!

ראשית לא כל הילדים מגיבים לטיפול בריטלין- בערך כ- 85% מגיבים בצורה חיובית.
    כדור קונצרטה אסור לחצות ויש לבלוע אותו בשלמותו!

מינון של ריטלין :LA 40 שקול למנה של 15 מ"ג ריטלין רגיל פעמיים ביום. לא ציינת את משקלו של הילד אך בהחלט זה מינון מכובד.לא מצוין גם משך זמן הטיפול עד עתה (יש לכך משמעות על התגובה לטיפול).

רצוי לחזור לרופא המטפל לבדיקת המינון המתאים.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

אסתי
    22/03/2010

תודה על תשובתך
    הילד מקבל רטלין מאז כיתה ב' ז"א גיל 8 , התחלנו אם רטלין 10 מ"ל ועברנו לרטלין LA 20,30 ו-40
    הוא שוקל 41 ק"ג וגובהו 1.60
    כמו שציינתי הרטלין לא מי יודע עוזר לו בשעות הבוקר, ואחה"צ קשה לו להתרכז למבחנים או עבודות, וכול זאת שהוא רק בכיתה ז', אני חוששת לשנים הבאות.

אני מבקשת את עזרתך, איך אפשר להגדיל את טווח הריכוז, איך לעזור לילד לעמוד בכול המשימות שיש לו ועוד יהיו לו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו