שאלה לגבי רטלין 20 מ"ג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי רטלין 20 מ"ג
    מיקי
    20/03/2010

שלום רב, אני סובלת מהפרעת ריכוז קלה ומקבלת רטלין בשחרור מושהה 20 מ"ג. כסטודנטית לקחתי אותו בעיקר בעת מבחנים ובמצבים שנדרשתי לריכוז גבוה. מאז תקופת המבחנים אני לוקחת הרבה פחות (משהו כמו פעם בשבוע) הכדור שקיבלתי הפעם נראה שונה מקודמו בגודלו ובצבע המעטפת (לבן) למרות שעד כמה שידוע לי מדובר על אותו כדור. מאז שאני לוקחת אותו אני חשה יותר תופעות לוואי (בחילות, כאבי בטן ותחושה שהוא פחות משפיע מבעבר). האם יכול להיות שאני זקוקה להסתגלות מחודשת? האם עלי לשוב לרופא המטפל (ראיתי אותי לפני כחודש וחצי שעוד הייתי על הכדורים הקודמים).
    אודה להכוונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי רטלין 20 מ"ג

הוספת תגובה

• שאלה לגבי ריטלין

ד``ר עדי אדר
    21/03/2010

שלום רב!

ראשית המינון שאת נוטלת מאוד נמוך.

תרופה זו כאשר לא נוטלים אותה בצריפות שכיחות תופעות הלוואי יותר גבוהה!

מומלץ כמובן לפנות לבית המרקחת ולרופא המטפל ולבדוק אם אכן התרופה שניתנת כיום היא אותה תקופה אשר נטלת בעבר.

חג שמח!
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה ברשותך אם

מיקי
    21/03/2010

שאלה נוספת. האם יש אופציה נוספת מלבד קונצרטה (נראה לי מוגזם שאקבל תרופה ל-12 שעות), אציין שאני בת 24 ושוקלת כ-52 קילו, עדיין בעיניך יש להעלות מינון? האם יש אופציית ביניים?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו