למה לא לתת ריטלין בשבתות וחגים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא לתת ריטלין בשבתות וחגים?
    אמא מבולבלת
    02/04/2010

שלום רב,
    בני הבכור בכיתה א' .עד היום חשבנו כי הוא שובב גדול ומכיוון שמשפחת בעלי ארגנטינאים חשבנו שזו הסיבה להיפראקטיביות שלו .לאחר שהמורה סיפרה כי לא יכול לשבת בכיתה ומפטפט ומפריע , הלכנו לאיבחון אצל פסיכיאטרית והחשש הגדול שלי אומת הוא אובחן כבעל הפרעת קשב וריכוז והחל לקחת ריטלין 10 מ"ג .לאחר כשבועיים קיבלנו פידבקים חיוביים מהמורה על התנהגות מופתית .(לא שיתפנו את המורה ). לצערי אני לא חשתי בשום שיפור אחה"צ ואפילו החמרה בהיפראקטיביות . שינו לי לכדור של LA20 שאין שום שינוי איתו .הלכתי לאיבחון נוסף אצל נוירולוג הציע לקחת כדור עם שחרור מושהה . לאחר חופשת הפסח .כולם אמרו שהכדור הוא לא רק ללמידה בכיתה אלא לשיפור הריכוז והתנהגות חברתית ולחיים בכלל אם כך מדוע כולם אומרים לא לתת כדור בשבת ולא אחה"צ ונכון לעכשיו לא בחופשת הפסח ??? מאוד קשה לנו ולסביבה להתמודד עם ההיפריות הזו , מה עושים ? כמו-כן מה עושה הכדור של השחרור מושהה ? מה ההבדל בינו לריטלין 20 מ"ג ? תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ריטלין בשבתות וחגים

ד``ר אריה בקלו
    07/04/2010

שלום,
    הטיפול התרופתי ניתן לפי צרכי הילד ולכן איננו מוגבל רק לשעות ולימי הלימודים .
    אם יש ילדים שזקוקים לכך, אין מניעה לתת להם את הטיפול גם בשבתות וחופשות , הכל לפי צרכי הילד.
    הריטלין המושהה עושה בדיוק את אותה העבודה עם אותו המינון, רק לפרק זמן ארוך יותר.
    בברכה
    דר' אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו