מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילדה בת 4עדי20/10/2007
הצילו, יש לי ילדה בת 4 מאוד חכמה ,פיקחית אבל... היא מאוד תזזתית, אלימה הגננת מתלוננת בגן על אלימות , גם כשיוצאים מהבית היא אלימה כלפי ילדים זרים גדולים ממנה...היא מדברת בצרחות היא כל היום מקפצת בלי סיבה לא מקשיבה לי או לבעלי ... אנחנו נורא מתוסכלית בלשון המעטה, ויחד עם זאת מרחמים עליה ובוכים שהיא מקבלת רק "פידבקים " רעים...( תפסיקי, אל תיגעי , אל תעשי, כנסי לחדר,די... וכו'...) יש ימים גרועים ויש גרועים יותר... בבקשה אני לא יודעת מה לעשות... היינו בטיפול 3 חודשים עם כדורים הומופאטיים - שממש לא עזרו.. אני רוצה ילדה רגועה קצת שתקשיב תכבד ושיהיו לנו יחסים הרבה יותר רגועים .. מחכה לתשובה מה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצילו.....
ד``ר עדי אדר20/10/2007על פי התאור שלכם בהחלט ניתן להבין את הלחץ בו אתם שרויים. התנהגותה של הילדה לא נורמטיבית ואין ספק כי יש מקם לבצע אבחון על מנת לנסות ולהתאים לה טיפול והנחיות לצוות המטפל.
כיום יש מספר מרכזים בארץ, חוץ מהמכונים להתפתחות הילד (שגם זוהי מסגרת הבאה בחשבון) המאבחנים ומטפלים בילדים בגיל צעיר זה והכוונה היא למרכזים לגיל הרך או בשמם המעט מפחיד, היחידה הפסיכאטרית לגיל הרך (ואין שום סיבה לחשוש מכך!)– אלו המרכזים המאבחנים בעיות התנהגות לילדים מתחת לגיל 6 שנים. מרכזים אלו נמצאים במספר בתי חולים כולל ירושלים, תל השומר, סורוקה ועוד. מרכזים אלו מאוישים על צוות רב-תחומי, כולל פסיכיאטרים לילדים, פסיכולוגים, עובדים סוציאלים ועוד.
מאד מומלץ שתפנו לאחד המרכזים הללו.
בברכה,
דר' עדי אדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מהו המינון המקסימלי לקונצרטה
הפסקת אטנט במכה אחת והאם יהיו תסמיני גמילה
ילד בן 10 לא יודע לקרוא ולכתוב
חילוק אטנט לרבעים כדי שההשפעה תחזיק למשך היום
התקף אסטמה לאחר שימוש בריטלין
שימוש ברטלין 10 מ"ג ומסוכן להפסיק
הפרעת קשב אצל מבוגר ומה הקשר לקליטה איטית
לקיחת קונצרטה ותופעות לוואי של חולשה
כתב ראי בגיל מבוגר ועל מה זה מעיד
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?