שאלה חשובה מאוד בקשר לריטלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה מאוד בקשר לריטלין
    ליטל
    27/04/2010

ברצוני לשאול האם יתכן שבגלל שאין לי הפרעות קשב וריכוז ואינני זקוקה כלל לריטילין אז הכדור לא משפיע עלי? ברצוני לציין שחברי לחיים סובל מהפעות קשב וריכוז וצורך כדורי ריטלין, את חלקם בבליעה ואת חלקם בהסנפה. כמו שהבנתי השפעת הריטלין בהסנפה היא כמו של קוקאין ואכן הוא אודה בכך. השפעת הריטלין בהסנפה עושה לו תחושות מאוד טובות ולכן החלטתי לנסות... וכמובן שכלום לא השפיע עלי, לא סחרחורת ולא שום תחושה ממה שהוא סיפר לי שהוא חווה. לכן רציתי לדעת האם החומר הכימי הזה הדומה לקוקאין אינו יכול להשפיע עלי בגלל שאין לי הפרעות קשב? הרי זה בכל מיקרה חומר כימי הנכנס ישר למוח. ולסיום אציין שמעולם לא השתמשתי בסמים וגופי נקי מכל חומר כימי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה חשובה....

ד``ר עדי אדר
    28/04/2010

שלום לך!

ראשית אני מצטער על השימוש הנלוז והמסוכן שחבר שלך עושה בתרופה זו!
    ריטלין לא משפיע על כל בן אדם - יעילות התרופה הוא כ- 85% והיעילות בהחלט אף פוחתת אם אנשים ללא הפרעת קשב משתמשים בתרופה.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו