מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשב וריכוז וחרדת בחינותהילה22/06/2010
תגובה דרג את ההודעה
שלום .
אני בת 27 אבחנתי כסובלת מהפרעת קשב וריכוז במצב רגיל אני נוטלת קונצרטה אך כרגע אני בהריון חודש 6 ולא נוטלת את הכדורים.
השפעת הכדורים עליי הם להיות ערנית בשעורים ומרוכזת יותר אך ישנה בעיה נוספת .
שאינני מצליחה לשבת וללמוד במהלך הקורס עצמו (דוחה את המטלות) הדבר בא לידי ביטוי לקראת מבחנים כאשר אני נתקפת בחרדה ולא מצליחה כלל לללמוד או שכבר התיישבתי מתעסקת בכל או בכלום רק לא בללמוד . והמצב הקיצוני יותר זה שכבר אני יושבת בקבוצה ללמוד כי רק ככה אני מצליחה ללמוד אני השולטת בקבוצה ומלמדת את רוב האנשים אך כאשר מגיעה למבחן עצמו נתקפת בלחצים נפשיים פיזיים והדבר גורם לי לנהגיש מחברת ריקה וכרגע אני חוזרת על השנה ה-1 בפעם השנייה ועומדת בפני הפסקת לימודים. אני מתגוררת בבאר שבע ואשמח אם תוכלו להפנות אותי לגורם מטפל מוסמך באזור מגוריי.
תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשב ריכוז וחרדת בחינות
ד``ר אריה בקלו22/06/2010שלום,
הפרעת קשב וריכוז יכולה להתבטא גם במה שתיארת: דחיינות, פטפטת מרובה וחרדות.
לצורך כך יש להיות במעקב רפואי שיתאים את הטיפול הנדרש.
באזור ב"ש אני יכול להמליץ על חברי לפורום דר' אדר עדי.
בברכה
דר' אריה בקלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה .
הילה22/06/2010תודה על תגובתך אך עמיתך איבחן אותי אך הוא לא מטפל בזה ולא ידע להנות אותי לגורם המטפל התייעצתי איתו כבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מהו המינון המקסימלי לקונצרטה
הפסקת אטנט במכה אחת והאם יהיו תסמיני גמילה
ילד בן 10 לא יודע לקרוא ולכתוב
חילוק אטנט לרבעים כדי שההשפעה תחזיק למשך היום
התקף אסטמה לאחר שימוש בריטלין
שימוש ברטלין 10 מ"ג ומסוכן להפסיק
הפרעת קשב אצל מבוגר ומה הקשר לקליטה איטית
לקיחת קונצרטה ותופעות לוואי של חולשה
כתב ראי בגיל מבוגר ועל מה זה מעיד
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?