קשב וריכוז וחרדת בחינות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשב וריכוז וחרדת בחינות
    הילה
    22/06/2010

תגובה דרג את ההודעה

שלום .
    אני בת 27 אבחנתי כסובלת מהפרעת קשב וריכוז במצב רגיל אני נוטלת קונצרטה אך כרגע אני בהריון חודש 6 ולא נוטלת את הכדורים.
    השפעת הכדורים עליי הם להיות ערנית בשעורים ומרוכזת יותר אך ישנה בעיה נוספת .
    שאינני מצליחה לשבת וללמוד במהלך הקורס עצמו (דוחה את המטלות) הדבר בא לידי ביטוי לקראת מבחנים כאשר אני נתקפת בחרדה ולא מצליחה כלל לללמוד או שכבר התיישבתי מתעסקת בכל או בכלום רק לא בללמוד . והמצב הקיצוני יותר זה שכבר אני יושבת בקבוצה ללמוד כי רק ככה אני מצליחה ללמוד אני השולטת בקבוצה ומלמדת את רוב האנשים אך כאשר מגיעה למבחן עצמו נתקפת בלחצים נפשיים פיזיים והדבר גורם לי לנהגיש מחברת ריקה וכרגע אני חוזרת על השנה ה-1 בפעם השנייה ועומדת בפני הפסקת לימודים. אני מתגוררת בבאר שבע ואשמח אם תוכלו להפנות אותי לגורם מטפל מוסמך באזור מגוריי.
    תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשב וריכוז וחרדת בחינות

הוספת תגובה

• קשב ריכוז וחרדת בחינות

ד``ר אריה בקלו
    22/06/2010

שלום,
    הפרעת קשב וריכוז יכולה להתבטא גם במה שתיארת: דחיינות, פטפטת מרובה וחרדות.
    לצורך כך יש להיות במעקב רפואי שיתאים את הטיפול הנדרש.
    באזור ב"ש אני יכול להמליץ על חברי לפורום דר' אדר עדי.

בברכה
    דר' אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה .

הילה
    22/06/2010

תודה על תגובתך אך עמיתך איבחן אותי אך הוא לא מטפל בזה ולא ידע להנות אותי לגורם המטפל התייעצתי איתו כבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו