לא בטוחה שילד חייב רטלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא בטוחה שילד חייב רטלין
    ויקטוריה
    13/07/2010

בני בן ה- 9 צורך רטלין זה שנתיים. ואני עם נקיפות מצפון רציניות ביותר.
    יש לו התנהגויות מוזרות ביותר: בבית הוא מציק , קופץ לא ממושמע, והכי קריטי שהוא עושה פרצופים מוזרים ביותר ומוציא קולות כמו של ילד מפגר.(הוא קיבל תעודת הצטיינות בלימודים).
    נאמר לי שבחופש אין צורך לתת רטלין.
    אני זקוקה לאיבחון מקיף ורציני שיעזור לי להחליט האם לבן שלי יש הפרעות קשב או שיש לו בעיות התנהגותיות שנובעות מ"השד יודע מה"
    איזה איבחון יכול לעזור לי ואיפה ניתן לעשותו (את הפרצופים הצרחות והקולות המוזרים הוא עושה רק בחברת אנשים שהוא מכיר.).
    מה דעתך על התנהגות זו?
    בתודה , ויקטוריה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא בטוחה שילד חייב רטלין

הוספת תגובה

• לשם כך מבצעים אבחון!

ד``ר עדי אדר
    13/07/2010

שלום לך!

אין משמעות מיוחדת לקולות מוזרים שילד משמיע - כמובן בתנאי שהם מתבצעים בסביבה הגיונית כמו בבית ולא במהלך השיעורים למשל.

איני נוהג להמליץ באופן פרטני על מכוני אבחון ואני פשוט ממליץ לך לפנות למוקד המידע של הקופה שבה הילד מבוטח על מנת לקבל מידע אל מאבחנים באיזור מגורכם.
    אבחון הפרעות קשב מתבצע על ידי נוירולוגים, פסיכאטרים ורופאים התפתחותיים אשר הוסמכו לכך על ידי משרד הבריאות.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו