לחברה שלי יש הפרעות קשב !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחברה שלי יש הפרעות קשב !
    גוני
    16/07/2010

שלום ד"ר יקר

כמי שאובחן בעל הפרעות קשב וריכוז ונהיה מומחה :) באבחון אנשיםעם הפרעות קשב וריכוז גליתי שלחברתי האהובה יש גם הפרעות קשב וריכוז וכשנסיתי להסביר לה את הנושא ולהמליץ לה לפנות לרופא מתמחה בנושא לבדיקה היא נזפה בי ואמרה לי שהיא לא משוגעת ואם אני משוגע וחולה נפש אז שלא אפיל את זה עליה
    הבעיה שאצלנו במגזר הערבי הנושא אינו מפותח מספיק ואנשים נוטים להתיחס למי שיש לו הפרעות קשב וריכוז כאל חולה נפש דפוק ומנודה
    כיצד אדוני מציע לי לפעול בנדון ?

הרבה תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחברה שלי יש הפרעות קשב !

הוספת תגובה

• לחברה שלך יש דעות קדומות.....

ד``ר עדי אדר
    16/07/2010

שלום לך!

התשובה של חברה שלך היא מוזרה כי אם אכן יש לך הפרעת קשב ואתה חברה האהוב אז היא אמורה לדעת שאתה לא חולה נפש....

הייתי מציע לך להראות לה אתר שעוסק בתחום זה , לתת לה לקרוא קצת על הנושא ולהבין שזוהי הפרעה התנהגותית אשר יש לה מספר דרכי טיפול פשוטות העשויות מאוד לשפר איכות חיים.

אנשים עם הפרעות קשב המטופלים נכון יש להם גם סיכוי לחיי נישואין יציבים יותר.

כמובן יש לקחת חבשבון כי היא בן אדם מבוגר, אי אפשר לכפות עליה דעות ולעתים קשה להילחם בדעות קדומות.
    במקרהזה כדאי לנסות!

בברכה,
    דר' עד יאדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו