בתי משתגעת לי מול העיניים מהריטלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתי משתגעת לי מול העיניים מהריטלין
    אורנה
    07/08/2010

בבקשה עזרה ! איני יודעת כבר מה לעשות, בתי בת 10 נמצאת שנה על ריטלין. בהתחלה הריטלין עשה אותה שקטה, חסרת מרץ, עם הזמן החלה ירידה דרסטית במשקל, פשוט סירבה לאכול ולשתות. היתה אוכלת ומקיאה. עם הזמן החלו סיוטים בליה וקושי להירדם ואף התחילה לדבר איתנו על מוות ומלחמות, זה ממש לא מתאים לה. ניסיתי להפסיק לה את הריטלין תקופה של כשבוע אך היא היה מזיעה ורועדת ושוברת דברים בבית. בית הספר לחץ להחזיר לה את הריטלין וכיום היא כבר כמו צל מהלך וממש לא מתקשרת וללא שמחת חיים. יש לה גם טיקים בפנים. מה לעשות כבר אין לי מושג, מתי אצטרך להפסיק לה את הריטלין? בית הספר לוחץ מצד אחד אך אני רואה את הילדה הולכת ונעלמת בגלל הריטלין. כיצד אוכל לבצע לה גמילה בצורה נכונה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• משתגעת ?

ד``ר אריה בקלו
    08/08/2010

שלום,
    מעט תמוה בעיניי שלבתך יש את תופעות הלוואי שאת מציינת מיזה כשנה ,ולא דיווחת עליהם לרופא המטפל...?
    אני כלל לא בטוח אם יש קשר ישיר בין הדברים שציינת לטיפול, אך ברור לחלוטין ,כפי שגם מודגש בתחילת הטיפול בריטלין, שחייבים להיות בקשר עם הרופא המטפל ולדווח על תופעות לוואי חריגות.
    לרופא המטפל יש את האפשרות לשנות מינון, סוג הטיפול או הפסקתו בהתאם לנסיבות.
    קיימת גם אפשרות סבירה של תחלואה נילווית שאינה קשורה בטיפול והמחייבת התיחסות נפרדת.
    לסיכום: עליך לפנות מיד לרופא המטפל.
    בברכה
    דר' אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאורנה

שלומית
    08/08/2010

אורנה שלום רב,
    שלחתי תגובה לגבי הריטלין, אולם רשמתי זאת כהודעה ולא כתגובה, נא ראי את הודעתי תופעות לוואי לכדורי ריטלין מ-8/8/10..
    שלומית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו