מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבחן טובהסטודנטית30/08/2010
אני סטודנטית בת 25, ועשיתי היום מבחן טובה.
הבחורה שערכה לי את הבדיקה אמרה שרואים הבדל משמעותי בין ה-10 דקות הראשונות ל-10 דקות האחרונות - שבהן אני עושה הרבה טעויות.
אחרי הריטלין הבדיקה השתפרה קצת, אבל עדיין היו הרבה טעויות.
מה שהכי מטריד אותי זה שכשאני עשיתי את הבחינה הרגשתי שהולך לי ממש טוב (ספרתי 5 טעויות במבחן הראשון ו-2 בשני) אבל הבוחנת שהייתה איתי בחדר בזמן שנבחנתי, אמרה לי שהיא הסתכלה על המסך וראתה שאני לוחצת על הכפתור לפני שמופיע משהו על המסך.
איך זה יכול להיות שאני לא שמה לב לזה?
כי מבחינתי ראיתי את הכל והגבתי למה שראיתי...
היא גם אמרה שבאיזה משהו שקשור לרגשי היו לי כל כך הרבה טעויות שאי אפשר היה להשוות אותי לנורמה (עם ובלי ריטלין..)
אני יודעת שאני צריכה לחכות לניתוח תוצאות, אבל זה ממש מטריד אותי ואני אשמח לדעת מה זה אומר...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבחן טובה
ד``ר אריה בקלו30/08/2010שלום,
אכן חייבים לחכות לתוצאות הסופיות.
לא הייתי לוקח ביתר רצינות את מה שנאמר לך.
רק התוצאות המשוקללות קובעות, מה גם שמבחן הטובה עצמו איננו אבחנתי אלא רק מסייע לרופא המאבחן כחלק מאבחון קליני מלא.
בברכה
ד"ר אריה בקלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מהו המינון המקסימלי לקונצרטה
הפסקת אטנט במכה אחת והאם יהיו תסמיני גמילה
ילד בן 10 לא יודע לקרוא ולכתוב
חילוק אטנט לרבעים כדי שההשפעה תחזיק למשך היום
התקף אסטמה לאחר שימוש בריטלין
שימוש ברטלין 10 מ"ג ומסוכן להפסיק
הפרעת קשב אצל מבוגר ומה הקשר לקליטה איטית
לקיחת קונצרטה ותופעות לוואי של חולשה
כתב ראי בגיל מבוגר ועל מה זה מעיד
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?