סחרחורת וריטלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורת וריטלין
    שלי
    02/09/2010

שלום רב!
    בני בן ה-9 מאובחן כ-ADHD ומזה כ-שנתיים וחצי מטופל בריטלין 10 מ"ג מדי יום, בתקופות הלימודים, לא בחופשות. היום, (אתמול התחיל ריטלין לאחר הפסקת החופש הגדול במינון הרגיל של 10 מ"ג) התלונן לראשונה על סחרחורת. טוען ש"הרגיש שכמעט נפל בבית הספר כאשר התכופף לעבר התיק שלו" . אחה"צ לא התלונן אך בערב שוב טען שמרגיש סחרחורת חזקה. היה חיוור. הדופק היה מלא וסדיר , 80 לדקה. לא מדדתי לחץ דם. בבוקר הוא לא אוכל בגלל דיכוי התאבון.
    בערב אכל ארוחת ערב מלאה ושתה היטב. עד היום, לא היו שום תופעות שליליות של הכדור. להיפך, ההשפעה עליו היתה מצויינת והוא תלמיד מצטיין.
    אני מדואגת מהסחרחורות. האם לדעתך יש קשר לריטלין? האם יש קשר להפסקה של החופש הגדול? האם להפסיק ולהתייעץ לפני שנמשיך בטיפול? הילד בריא לחלוטין בד"כ, ספורטיבי ופעיל מאד. אוכל היטב הכל.
    תודה מראש על התיחסותכם.
    אמא מודאגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורת וריטלין

הוספת תגובה

• סחרחורת הבוקר

ד``ר אריה בקלו
    03/09/2010

שלום,
    אני חושב שהדאגה מעט מוקדמת.
    הילד חזר לבית הספר לאחר חופשה ארוכה, צריך לאפס את השעון הביולוגי, להקפיד על ארוחת בוקר טובה וכמובן הקפדה על שתיה מספקת במהלך היום , או בקיצור -הקפדה על אורח חיים בריא ומסודר.
    לא הייתי מפסיק את הטיפול אך כמובן ממשיך לעקוב וגם מודד לחץ דם.
    אם התופעה לא תחלוף תוך מספר ימים , בהחלט יש להתיעץ עם הרופא המטפל .
    בברכה
    ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו