תחליפים לריטלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחליפים לריטלין
    נבו
    14/09/2010

צהריים טובים,
    לאחר תקופה של דיכאון
    חזרתי לשימוש בריטלין LA
    מהתנהגות פאסיבית קיצונית, חזרתי להיות מתפקד.
    בעבר אובחנתי דרך מכון באסף הרופא לסובל מקשב וריכוז
    ונרשם לי ריטלין, הצלחתי ללמוד ולהשלים את כל הפערים שפיספסתי בתקופת התיכון.

העניין הוא כזה , אני לא מנצל את הרטלין לרעה , אלא נעזר במה שהוא נותן לי
    כדי לעשות הרבה פעולות , לתפקד , להמנע מאימפולסיביות ולהרגיש סיפוק מדברים שאני עושה.
    הריבאונד בשבילי , אני חוזר להיות חולמני קיצוני , אימפולסיבי ויורה לאוויר אינספור הערות שמצחיקות את הסובבים אותי , אבל בלי יכולת לשלוט על הפה.

אני מטופל אצל פסיכיאטרית של קופת חולים, שאין לה רקע והבנה בנושאי ההפרעות הקשב וריכוז , ולכן אני שואל פה מכיוון שראיתי שד"ר עדי אדר עובד עם פסיכיאטרים.

אני מתכוון לבקש מהפסיכאטרית שלי שתרשום לי וולבוטרין
    כי למרות שהשפעותיו של ריטלין מדהימות , הן עוזרות רק במחצית היום
    ולפי מה שקראתי התרופה הזה בשיטת שאר נוגדות הדכאון פועלות באופן איטי ומונעת פיתוח תלות. האם יצא לכם לשמוע על מישהו שלקח את התרופה הנ"ל וחל אצלו שיפור בריכוז והקשב?

כמובן שהכל בגדר עצה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחליפים לריטלין

הוספת תגובה

• וולבוטרין ו- ADHD

דר' עדי אדר
    17/09/2010

שלום לך!

אכן השאלה שלך היא עניינית אך לאמקובל במסגרת הפורום הזה להמליץ טיפול תרופתי ספציפי- כלומר המדיניות שלנו היא לא להמליץ באופן אינדיבידואלי אלא להתייחס להבטים תאורטיים שונים אשר לאבכרוכים בבדיקה רפואית ישירה.

וולבוטרין היא תרופה אשר ניתן להשתמש בה בהפרעות קשב כאשר השיקול הבלעדי לטיפול בה הוא של הרופא המטפל. בהחלט מומלץ שתבידק אצל מומחה לנושא.
    במסר שלך לא פרטת מדוע אתה מטופל דווקא בריטלין LA , באיזה מינון כאשר בהחלט קיימות גם אפשרויות טיפוליות אחרות כגון קונצרטה, אדרל, סטרטרה, מדבקות ריטלין , פוקלין ועוד.

לכן - נא לפנות ליעוץ ספציפי לרופא מומחה.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו