הפרעות אצל מבוגרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות אצל מבוגרים
    אבי
    03/10/2010

משום מש כמעט אף פעם לא מדברים על הפרעות קשב אצל מבוגרים והשאלה למה מה אפי' שראיתי שהסבל באחוזים הוא פחות שזה סתם מענין מה ? יש ילדים שבגיל מסוים פשוט נפטרים מהבעיה? .... ולשאלתי אני בן 28 מזכרוני עד גיל 14 לא סבלתי משום בעיה אני זוכר את עצמי כילד טוב ומצליח בבית הספר מגיל 14 לערך אני סבלתי מבעיה שאני הרגשתי סחרחורות כרונים קלים שהפריעו לי בתפיקוד פניתי לניורולוג ולאחר כמה בדיקות הוא הציע לפנות לבדיקת קשב בתל השומר הורי התנגדו שהרי לא יתכן כי בנם כזה ומאז השנים חולפים אני עדין סובל מאותה בעיה עשיתי בדיקת קשב לפני חמש שנים בשערי צדק זה יצא תקין יש לי נידודי שינה וכמה זה תלוי בתקופות גם שפיכה מהירה יש לי וגם זה לפעמים מסתדר לי רציתי לדעת אם הסיפור שלי נראה כאחד אם בעית קשב או יותר כסבל מדכאון שהאמת אין לי מושג למה אני צריך להיות בדיכאון כי החיים שלי ברוך ה' יפים מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות אצל מבוגרים

הוספת תגובה

• הפרעות אצל מבוגרים - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    04/10/2010

שלום,
    סחרחורת ונדודי שינה אינם מאפיינים של הפרעת קשב וריכוז.
    גם שפיכה מוקדמת איננה ממש רלוונטית.
    אם יש לך תחושה של דכאון , אז אני ממליץ לך לפנות לפסיכיאטר או לפחות לפנות לקבלת עזרה והדרכה מפסיכולוג.
    בברכה
    ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו