ריטלין כן או לא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריטלין כן או לא?
    ונסה
    14/10/2010

שלום,
    אני אמא לילדה בת 6 וחצי שאובחנה ע"י נוירולוג שיש לה בעיית קשב וריכוז (כולל מבחן טובה)
    הילדה התחילה השנה כיתה א' ומאוד מתקשה בלימודים, זקוקה להפסקות רבות ולעיתים מפריעה. אני גם רואה את זה בבית בזמן הכנת שיעורי בית.

המורה כבר ביקשה לבדוק את נושא הכדור לאחר שהרופא עצמו המליץ לנתחיל את הלימודים ולראות מה קורה.

בבקשה אני בלבטים גדולים אשמח לדעת מה היתרונות והחסרונות של הכדור על מנת שאוכל לקבל החלטה.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריטלין כן או לא?

הוספת תגובה

• ריטלין כן או לא? - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    16/10/2010

שלום,
    לאחר שהילדה אובחנה, זה סביר להמתין לתחילת שנת הלימודים ולראות כיצד היא מתמודדת עם האתגר החדש -כיתה א'.
    הפרעת הקשב משפיע על תחומי הלימוד, חברה, התנהגות והבית כשתחום אחד משפיע על האחר. ילדה, כמו ביתך,הניתקלת בקשיים בכיתה ובבית , תתחיל לפתח תסכול מהמצב ובקיצור פשוט תסבול ולחינם !
    אני מציע להתיעץ עם הרופא המאבחן , כי נראה לי שהיא צריכה להתחיל בטיפול התרופתי, ויפה שעה אחת קודם.
    בברכה
    ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו