ריטלין 30la מ"ג כמוסות בשחרור מושהה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריטלין 30la מ"ג כמוסות בשחרור מושהה
    אורן
    22/10/2010

אבקש לדעת לכמה זמן הכדור משפיע?
    אנחנו שייכים לקופת חולים כללית
    שאלתי, מדוע קופ"ח לא מנפיק האת הכדור שהוא נמס בכוס כמו שנהוג לתת לילדים בבדיקת טובה (שאותה עשינו בבית חולים איכלוב),או בסירופ?
    בני לא מסוגל לשתות את הכדור לכן אני נאלצת לפתוח את הכמוסה ולפורר אותה על גלידה או שוקולד,ובמעדן הוא לא מוכן לקחת את הכדור, והמלחמות שלי איתו בבוקר היא על לקיחת הכדור.

אנא המלץ לי אם הכדור שנמס בכוס בנונל או סירופ נמצא בסל הבריאות ואם קופ"ח יכולה להנפיק לי מרשם והאם ההשפעה שלהם זה כמו של ריטלין 30la מ"ג כמוסות בשחרור מושהה?

איזה תחליף יש לכדור מעבר ל-7-8שעות של השפעת הכדור כי אחה"צ פג התוקף ומאחר ובני גם היפר אקטיבי ויש לו מטלות נוספות אחה"צ כמו שעורי בית חוגים וכו'...

את המרשם לריטלין הוא קיבל מפסיכיאטר,האם המשך מעקב ממולץ אצל פסיכאטר או ניורולוג?
    בתודה מראש
    אסתר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ריטלין 30la מ"ג כמוסות בשחרור מושהה - תגובה

ד``ר עדי אדר
    22/10/2010

שלום לך!

ריטלין LA משפיע בין 7-9 שעות.
    לא ברור לי לאיזה תכשיר אתה מתכוון. האם לסירופ ריטלין. קיים תכשיר כזה אבל הוא יקר מאוד והשפעתו כארבע שעות. עקב מחירו התכשיר לא נמכר באופן שגרתי.

השיקולים במקרים אלו כמובן כספיים וקשורים להקף סל הבריאות כאשר יש הרבה מאוד תרופות, חלקן יקרות, המחכות לאישור להיכנס לסל ואני לא איש בשורות בנושא.

שבת שלום!
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו