יועצת ביה"ס גרמה לי להרגיש חרא!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יועצת ביה"ס גרמה לי להרגיש חרא!
    אלמוני
    16/12/2010

הבן שלי לוקה בהפרעת קשב עם הפרעה מרדנית-הוא כמעט בן 13-בזמן האחרון אני מרגיש יותר ויותר שהוא עושה שעורי בית מתוך "לעשות לי טובה" ... בשעורי ספורט הוא קיבל אפס מפני שהוא לא משתף פעולה-המורה טענה שכפשרה הם איפשרו לו לא להשתתף אבל הוא חייב להיות נוכח במקום {קודם הוא הסתובב בכל התיכון כמו רוח רפאים}...אמרתי להם שאצלו כל ויתור מזמין ויתור נוסף והם עוד ירגישו את זה...הוא ממש גרוע בלימודים של המקצועיות ולא משתף פעולה בכוונה לשבור אותן...בהוראת היועצת אסור לומר לו כלום אלא רק בסוף השיעור להסביר לו שזה לא בסדר והוא מפסיד חומר וכו'...{לא נראה לי שזה מזיז לו ובתוך תוכו לדעתי הוא צוחק}
    כשהערתי ליועצת שזה לא שיטה מתאימה ל-ODD היא אמרה לי שאני קשה איתו מידי...ובגלל הקשיחות שלי אני גורם לו לקריזות {היא בכלל לא חיה איתנו אז איך היא קובעת דבר כזה-מלבד זאת, הבן שלי ילד יפה בצורה בלתי רגילה ומשדר חוסר ביטחון עצמי בכדי לכבוש מבוגרים ולהפוך אותם לכלים שלו...הוא גם יודע לשקר מאוד יפה ולחיות את השקרים של עצמו-אבל עדיין הוא הוא הדבר הכי יקר לי בעולם}
    היא נתנה לי להרגיש כאילו אוני מוציא עליו דיבה->אימא שלי נהגה ללכלך עלי עם חבריה לפעמים ממש קיר ממני... ועכשיו אני מרגיש שהפכתי להיות מגעיל כמו אימא שלי...!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יועצת ביה"ס גרמה לי להרגיש - תגובה

ד``ר עדי אדר
    17/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יועצת ביה"ס גרמה לי להרגיש - תגובה - תגובה

ד``ר עדי אדר
    17/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סתם משברון-אני לא כותב יותר........

אלמוני
    17/12/2010

עוברים משברים כמו כל משפחה...הוא לא אנטי-סוציאלי....אני משער שיהיו עוד משברים כאלו אבל בסופו של דבר זה יעבור,צריך להיות חזקים ולא לצאת מפרופורציה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו